Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τι αλλάζει από αύριο στην πόλη μας;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 09:00 Λαμία: Τι αλλάζει από αύριο στην πόλη μας;

Ένας αέρας Αθήνας και Ανατολής θα αρχίσει να φυσάει στη Λαμία από την Πέμπτη 15 Απριλίου, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ψησταριές από πυρότουβλο, τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά, το μεράκι και η εμπειρία του ιδιοκτήτη θα σας χαρίσει στιγμές απόλυτης ευχαρίστησης και απόλαυσης. To “The Kalamaki Lab” ήρθε για να μείνει!!!

O Αργύρης Σκιαδόπουλος ήρθε στη Λαμία για να χαρίσει σε όλους νέες γεύσεις αλλά και τις αγαπημένες όλων μας, τις παραδοσιακές. Και όλα αυτά με τον πιο σύγχρονο τρόπο τόσο σερβιρίσματος, όσο και ψησίματος.

Το “The Kalamaki Lab” ανάβει τις φωτιές του, στην Πλατεία Ελευθερίας 12, και μας υποδέχεται στο πιο “in” κρεατοφαγείο της πόλης.

Μενού που δε θα αφήσει κανέναν πεινασμένο, γεύσεις μοναδικές και αξεπέραστες, συνταγές που θα σας μαγέψουν…με τιμές να αποτελούν την πιο ευχάριστη έκπληξη.

Απολαύστε νόστιμα ορεκτικά, συνταγές fancy gourmet street food, υγιεινές σαλάτες, καλαμάκια για όλα τα γούστα, γευστικά κρέατα και φυσικά τυλιχτά με γύρο αλλιώς… με κοντοσούβλι ψιλοκομμένο με μπαλτά.
Σας περιμένουν μέχρι και prime κοπές μοσχαρίσιου κρέατος από rib-eye Ουρουγουάης αλλά και αυθεντικές Tomahawk!!!

Extra συμβουλή: μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το ατομικό κοντοσούβλι!

Και αν καταφέραμε να σας ανοίξουμε την όρεξη, ετοιμαστείτε να απολαύσετε το πιο νόστιμο κρέας της πόλης και το πιο αυθεντικό τυλιχτό, έτσι όπως πρέπει να είναι…

Το “The Kalamaki Lab” φέρνει το New Wave Μeat στην πόρτα σας από την Πέμπτη 15 Απριλίου.