Κρυοσάουνα: Το απόλυτο ελιξίριο ευεξίας και ομορφιάς τώρα και στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 07:56 Κρυοσάουνα: Το απόλυτο ελιξίριο ευεξίας και ομορφιάς τώρα και στη Λαμία!

Το KD Medispa φέρνει στην πόλη μας την πιο «καυτή» τάση του Hollywood!

Η κρυοσάουνα ή ολόσωμη κρυοθεραπεία αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο έχει προσφέρει η τεχνολογία στις ανάγκες υγείας του ανθρώπου. Έχει ήδη αγαπηθεί από το σύνολο της κοινότητας του αθλητισμού, ως κύριο μέσο για τη θεραπεία από τους μυϊκούς τραυματισμούς αλλά και ως ένα από τα δημοφιλή ελιξίρια ομορφιάς.

Το KD Medispa, έχοντας πάντα ως γνώμονα να προσφέρει τις αποτελεσματικότερες και πιο σύγχρονες υπηρεσίες στην περιοχή μας και νιώθοντας την υποχρέωση να συμβάλει στην διεύρυνση των παροχών που προσφέρονται στον τόπο μας, διαθέτει πλέον στις εγκαταστάσεις του το πιο σύγχρονο μηχάνημα κρυοσάουνας Cryomed PRO®.
 

 Τι είναι η μέθοδος Cryosauna;

Είναι μια ασφαλής και γρήγορη μέθοδος, διαρκεί μόλις 3 λεπτά, κατά την οποία εφαρμόζονται  στο σώμα μας πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες κυμαίνονται από -120 C έως -170 C.

Έχει αποδειχτεί κλινικά πώς επιταχύνει τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης του σώματος, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη συνολική υγεία  και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού.

Ποιά τα οφέλη της κρυοσάουνας;

Για τους αθλητές:

  1. Αύξηση της μυϊκής δύναμης και αντοχής και ως εκ τούτου των επιδόσεων
  2. Ραγδαία μείωση χρόνου αποκατάστασης από τραυματισμό
  3. Βελτίωση λειτουργικότητας και αύξηση του εύρους κίνησης των αρθρώσεων
  4. Μείωση καθυστερημένου ασκησιογενή μυϊκού πόνου (DOMS)
  5. Μειώνει το βλαπτικό αποτύπωμα της εντατικής άσκησης
  6. Αντιμετωπίζει την ύπαρξη φλεγμονών
  7. Δημιουργεί στον οργανισμό συνθήκες αυξημένων επιπέδων ενέργειας και καλύτερης πρόσληψης οξυγόνου.

Τα αισθητικά οφέλη:

  1. Συντελεί στην απώλεια βάρους, ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό να λειτουργεί εντονότερα προκειμένου να διατηρήσει τη θερμοκρασία του σώματος. Η υπερ-αιμάτωση του σώματος, η υπερπαραγωγή κολλαγόνου και οι καύσεις που κάνει ο οργανισμός την ώρα της συνεδρίας επιταχύνουν τον μεταβολισμό και βοηθούν το σώμα να χάσει μέσα στις επόμενες 6-10 ώρες τουλάχιστον 800 θερμίδες, ανάλογα με το πώς λειτουργεί ο μεταβολισμός του καθενός
  2. Βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης με την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας
  3. Δημιουργεί υπερπαραγωγή κολλαγόνου με τεράστια οφέλη στην αντιγήρανση, την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος και στην υγεία των μαλλιών και των νυχιών  
  4. Λόγω του κρύου έχουμε επιδερμική σύσφιξη και λιποδιάλυση
  5. Έχει θεαματικά αποτελέσματα στη μείωση κατακράτησης λόγω της βελτίωσης του κυκλοφορικού μας.

Παθήσεις και οφέλη στον οργανισμό:

  1. Αντιμετωπίζει την ύπαρξη φλεγμονών
  2. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα
  3. Συντελεί στην αντιμετώπιση και ανακούφιση κακώσεων μυών και συνδέσμων, όπως η αρθρίτιδα
  4. Καταπολεμά το άγχος και την κατάθλιψη που προκαλούνται από καταστάσεις προερχόμενες από την ύπαρξη φλεγμονών
  5. Καταγράφει θετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του εκζέματος
  6. Αντιμετωπίζει τις ημικρανίες
  7. Βελτιώνει τον ύπνο
  8. Επιδρά ευνοϊκά στις παρακάτω παθήσεις: ψωρίαση, δερματίτιδα, αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα, ρεύματιδα, τενοντίτιδα, περιαρθρίτιδα, αυχενικό.
  9. Ταχύτερη μετα-χειρουργική αποκατάσταση
  10. Απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό.

Πώς δρα η κρυοσάουνα;

Η Cryosauna επιδρά σε 0,5mm βάθος της επιδερμίδας και στηρίζεται στο υγρό άζωτο, το οποίο στη διάρκεια της συνεδρίας αεριοποιείται. Είναι ένα στοιχείο απόλυτα ασφαλές, αφού ο αέρας που αναπνέουμε αποτελείται 78% άζωτο. Με την έναρξη της θεραπείας, η θερμοκρασία  αρχίζει να μειώνεται στους -120 C έως τους -170 C. Η επιδερμίδα μας αρχίζει να παγώνει, χωρίς να παγώνει το σώμα μας, γιατί το ποσοστό υγρασίας είναι 0%. Ο εγκέφαλος αντιλαμβανόμενος την απότομη πτώση θερμοκρασίας μέσα στην καμπίνα της κρυοσάουνας, θέτει το σώμα μας να ακολουθήσει τις παρακάτω διαδικασίες:

  • Μεταφέρεται το αίμα από τα άκρα, χέρια και πόδια, στον κυρίως κορμό μας, στα ζωτικά όργανα για να τα προστατέψει. Παράλληλα με αυτό δίνει εντολή στην υπόφυση να παράγει ντοπαμίνη, ένζυμα, αδρεναλίνη και ενδορφίνες, για 8-12 ώρες μετά το πέρας της συνεδρίας σας. Οι ενδορφίνες είναι τα φυσικά αντιφλεγμονώδη του οργανισμού μας.
  • Διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου στο συνδετικό ιστό, στις αρθρώσεις και στο δέρμα.
  • Από τη στιγμή που θα βγούμε από την καμπίνα, το αίμα πρέπει να γυρίσει πίσω με αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονη υπεραιμία σε όλο το σώμα μας. Το αίμα αυτό έχει οξυγονωθεί και έχει εμπλουτιστεί με πολύτιμα συστατικά, όπως βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και είναι φρέσκο και καθαρό.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του KD Medispa για υπηρεσίες όπως:

  • Το αρτιότερο πρόγραμμα αδυνατίσματος στην περιοχή μας το όποιο διαμορφώνεται πλήρως σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός μας, επιλέγοντας μέσα από συνδυασμό εννέα διαφορετικών τεχνολογιών – μηχανημάτων!
  • Laser μόνιμη αποτρίχωση, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία DIODE Laser, τη μοναδική που ενδείκνυται για μέγιστο αποτέλεσμα στους φωτότυπους των Ελλήνων,
  • Cryosauna,
  • Θεραπείες προσώπου και σώματος με προϊόντα Phytomer,
  • Solarium MEGASUN,
  • Nail Art (selac, jel, acrylic, acrygel, περιποίηση)
  • Spa massage by Phytomer,
  • Ημιμόνιμο tattoo φρυδιών, σχηματισμός φρυδιών
  • Lashlift,
  • Make up.

«KD Medispa»
Υπεύθυνη: Παγιατάκη Καλή
Παπακυριαζή 11Β, Λαμία
Τηλ. 22310 48172

Website: kdmedispa.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook: KD Medispa
Ακολουθήστε μας στο Instagram: KD Medispa

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση