Λαμία: Νέα Παγκόσμια Διάκριση για την lv8 – Consulting

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 07:50 Λαμία: Νέα Παγκόσμια Διάκριση για την lv8 – Consulting

Η lv8 ανάμεσα σε brands όπως Microsoft, Nissan, Cisco και RedBull!

Τρίτο διεθνές βραβείο για την LV8 φέτος! Μετά το χρυσό βραβείο στο AVA Digital Awards και το βραβείο στα Communitas Awards, ήρθε και η πλατινένια επιβράβευση στα Hermes Creative Awards.

Το Hermes Creative Awards είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους δημιουργικούς διαγωνισμούς στον κόσμο. Οι νικητές κυμαίνονται σε μέγεθος από ιδιώτες έως ομίλους εταιρειών και εταιρείες του Fortune 500.

Τα Hermes Creative Awards τιμούν την ποιότητα, την δημιουργική σκέψη και υλοποίηση. Κάθε χρόνο, οι κριτές του διαγωνισμού αξιολογούν τις καλύτερες εκδοχές στην δημιουργία ιστοσελίδων, τα βίντεο, στο branding, στο internetmarketing και στην επικοινωνία.

Η lv8 κέρδισε, την κορυφαία διάκριση, το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία ElectronicMedia / SocialMedia / InteractiveMedia | Video.

Η ομάδα παραγωγής βίντεο της lv8 πήρε την πρώτη θέση με το παρακάτω video που δημιουργήθηκε για τον ηλεκτρονικό κατάστημα του Αθανάσιου Βέλλιου, στην Λαμία, VelliosOro.gr για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σε συνεργασία με την Lacta.

Video:

Grow to the next level με την lv8!

Επικοινωνήστε σήμερα και την LV8 και εμπιστευτείτε μας!

Website: www.lv8.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Telephone: 22310 50418

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση