Kris Karras: Αυτό το Πάσχα ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητό σου με οθόνη, multimedia!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Μαΐου 2021 09:45 Kris Karras: Αυτό το Πάσχα ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητό σου με οθόνη, multimedia!

Τώρα όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα μπορείς να κάνεις την αναβάθμηση, που πάντα ήθελες και θα κάνει τη ζωή σου πιο έυκολη, στο αυτοκίνητό σου! - Δες τις μοναδικές προσφορές του Kris Karras!

Το κατάστημα Kris-Karras, με πολυετή εμπειρία στον τομέα του αυτοκινήτου, αναλαμβάνει την εγκατάσταση εργοστασιακών οθονών ειδικά σχεδιασμένων για το αυτοκίνητό σας και με πλήθος χαρακτηριστικών για μουσική, συνομιλία με ανοιχτή ακρόαση, πλοήγηση στο διαδίκτυο αλλά και για κάθε σας διαδρομή, μέσω ενσωματωμένων προγραμμάτων GPS.

Εγκατάσταση οθόνης σε BMW Z4, φωτογραφίες πριν και μετά

Η πολυετής μας ενασχόληση με την εγκατάσταση συστημάτων multimedia σε κάθε τύπο αυτοκινήτου, μας έχει εξοπλίσει με την κορυφαία τεχνογνωσία και εξειδίκευση, με τις οποίες αναλαμβάνουμε συνεχώς την εγκατάσταση  multimedia οθονών στα πιο σύγχρονα οχήματα, σε συστήματα υψηλής εξειδίκευσης και τεχνικής απαιτητικότητας. Ακόμη, συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τους επίσημους και πιστοποιημένους εισαγωγείς και διανομείς των επώνυμων οθονών που εγκαθιστούμε, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αδιαμφισβήτητη γνησιότητα και λειτουργικότητα των μηχανημάτων μας.

Εγκατάσταση οθόνης σε AUDI TT, φωτογραφίες πριν και μετά
 
Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα στο Kris Karras βρές μοναδικές προσφορές σε οθόνες, multimedia στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!
 
Οθόνη PIONEER Μόνο 140€
 
Enjoy all of your favourite content on a large 6.2” clear type restive multi-touchscreen, right on your car dashboard. Take your music and video collection with you on the road. The DMH-G220BT plays audio and video.
Additionally, this car AV player features Bluetooth, allowing you to stream your music or call hands-free over a wireless connection.

Και για συναγερμό στο Kris Karras

Όσον αφορά στη συνεχή παρακολούθηση αλλά και διατήρηση της ασφάλειας του οχήματός σας, παρέχουμε ένα σύνολο συστημάτων παρακολούθησης οχημάτων αλλά και συναγερμών αυτοκινήτου, ώστε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την κατεύθυνση – κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Το δίκτυο συνεργασίας μας εντοπίζεται σε όλη την Ελλάδα, και σε αυτή την περίπτωση με πιστοποιημένους προμηθευτές συστημάτων ασφαλείας αυτοκινήτου, με εγγύηση αυθεντικότητας και λειτουργικότητας για κάθε προϊόν.

«Kris Karras»
Ανδ. Παπανδρέου και Τασ. Ισαάκ - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 67468
Facebook: KRIS-KARRAS.gr

kris-karras.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση