Φθινοπωρινό σκηνικό με ομιχλώδες τοπίο στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 19:33 Φθινοπωρινό σκηνικό με ομιχλώδες τοπίο στη Λαμία - Δείτε εικόνες

24 Απριλίου δείχνει το ημερολόγιο, όμως ο καιρός είναι καθαρά Φθινοπωρινός, με ισχυρές βροχοπτώσεις, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κάτω από τα κανονικά επίπεδα και πυκνή… ομίχλη.

Κι αν στη Φθιώτιδα, ο Δομοκός είναι γνωστός για τις αντάρες του και η Λαμία τον συναγωνίζεται αυτή την ημέρα λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Οι εικόνες πάντως αν και μελαγχολικές είναι όμορφες. Το βασικό είναι να υπάρχει υγεία για αυτό ας τις απολαύσουμε από την ασφάλεια του σπιτιού μας, μακριά από πολυάριθμες συγκεντρώσεις, όσο ακόμη ο κορωνοϊός θα μας απειλεί.

Την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου, σύμφωνα και με την τελευταία πρόγνωση καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια και γρήγορα θα εξασθενήσουν, ενώ έως το βράδυ θα έχουν σταματήσει.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τη βροχερή και μέσα στην ομίχλη Λαμία:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση