Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Μοναδικά Πασχαλινά Δώρα από το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Μαΐου 2021 09:26 Λαμία: Μοναδικά Πασχαλινά Δώρα από το κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»

Το κοσμηματοπωλείο «ΚΡΟΝΤΗΡΑ» γιορτάζει το Πάσχα και τον ερχομό της Άνοιξης με μία μοναδική συλλογή. Λαμπάδες, ανοιξιάτικα κοσμήματα και καλή διάθεση αποτελούν τον δικό μας οδηγό αισιοδοξίας!

Σ’ εμάς θα βρείτε υπέροχες λαμπάδες για τα βαφτιστήρια σας και όχι μόνο. Οι χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες μας διακοσμημένες με τα κοσμήματά μας είναι το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας!

Βρείτε τις παιδικές λαμπάδες εδώ (www.inspiral.gr/c/Λαμπάδες_παιδικές-14) και τις εφηβικές/ ενηλίκων εδώ (www.inspiral.gr/c/Λαμπάδες_ενηλίκων-15)

Αυτό το Πάσχα όλοι μας χρειαζόμαστε λίγο φως, ένα μήνυμα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας! Πόσο μάλλον οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το κοσμηματοπωλείο «ΚΡΟΝΤΗΡΑ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο» προσφέρει πασχαλινές λαμπάδες με το γούρι Συλλόγου. Όπως πάντα, σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Δείτε τις προτάσεις μας εδώ (www.inspiral.gr/b/Γούρι-αγάπης-13)

Τα χρώματα και η διάθεση της Άνοιξης έγιναν κοσμήματα! Επιλέξτε ένα κομμάτι από την καινούρια μας συλλογή και ανανεωθείτε!

Δείτε τη συλλογή μας εδώ. (www.inspiral.gr/b/Paschalia-11)

Μην παραλείψετε να δείτε τις προσφορές μας εδώ

Ευχόμαστε ολόψυχα αυτό το Πάσχα να είναι όντως ένα πέρασμα σε μια καινούρια ζωή! Καλή Ανάσταση!

Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»
Ρήγα Φεραίου 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 23216

 

Facebook: Κροντηρά
Site: www.inspiral.gr
Instagram: krontira_jewelry