«Συνεργείο αυτοκινήτων Ιωάννης & Χρήστος Λέντας»: 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 07:34 «Συνεργείο αυτοκινήτων Ιωάννης & Χρήστος Λέντας»: 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης!

Τώρα μπορείτε να εμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας στα χέρια των ειδικών, στο συνεργείο των Ιωάννη και Χρήστου Λέντα, στο 1ο χλμ Λαμίας - Δομοκού.

Μετά από 25 χρόνια εκπαίδευσης και πείρας, ο Ιωάννης Λέντας και ο γιος του Χρήστος, σας περιμένουν στο νέο εξειδικευμένο συνεργείο Hyundai και Kia, καθώς και όλων των εταιρειών, για να λύσουν κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας.

Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο αυτοκινήτων, όπου μπορούν να σας εξυπηρετήσουν για κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας:

  • service παντός τύπου,
  • υγραεριοκίνηση,
  • γνήσια ανταλλακτικά και εμπορίου aftermarket.

«Το αυτοκίνητό σας το αντιμετωπίζουμε σαν δικό μας και μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση σε κάθε πρόβλημα, με αξιόπιστη εργασία και προσιτή τιμή.

Αναλαμβάνουμε όλες τις γενικές επισκευές αυτοκινήτων, εγγυημένο τεχνικό έλεγχο, συντήρηση και επισκευή.»

Στο «Συνεργείο αυτοκινήτων Ιωάννης & Χρήστος Λέντας» σας προσφέρουν άμεσα και οικονομικά τη συντήρηση και επισκευή, σε κάθε μάρκα αυτοκινήτου.

Εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη λειτουργία του αυτοκινήτου σας για πολλά χρόνια.

Επισκεφθείτε τώρα το «Εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Hyundai - Kia, αλλά και παντός τύπου αυτοκινήτων, Ιωάννης & Χρήστος Λέντας» για τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας! Για να είστε πάντα σίγουροι, σε κάθε σας εξορμήση, για την ασφάλειά σας!

«Συνεργείο αυτοκινήτων Ιωάννης & Χρήστος Λέντας»
1ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231051283, 6977228541 και 6986883770
Facebook: service_lentas
Instagram: 
service_lentas

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση