Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ράχες - NISI: "Και ναι, είναι οριστικό! Επιτέλους ανοίγουμε!"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Μαΐου 2021 09:01 Ράχες - NISI: "Και ναι, είναι οριστικό! Επιτέλους ανοίγουμε!"

Αυτός ο χειμώνας ήταν λίγο βαρύς, αλλά μην αγχώνεστε, έρχεται καλοκαιράκι γεμάτο χαλάρωση, αποφόρτιση και χρόνος για να γεμίσετε τις μπαταρίες. Που αλλού; Στο NISI Glamping, φυσικά! Τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και αποστάσεων, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε! 

#aboutdrinks 

Στις 3 Μαΐου, το εστιατόριο και το μπαρ του #NISI, θα ανοίξει τις πόρτες του για μικρούς και μεγάλους. Τα πρωινά και τα απογεύματα είναι ιδανικά για να απολαύσετε τον καφέ σας μέσα στην καταπράσινη έκταση που περιβάλλει το μπαρ. Ενώ  ταυτόχρονα, ο πολυχώρος είναι έτοιμος να υποδεχτεί τα παιδιά για ξέγνοιαστες ώρες παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης! 

#aboutfood

Το εστιατόριο του NISI, με καινούριες γεύσεις και εμπνευσμένα πιάτα από τους Chef μας, αποτελεί το ιδανικό μέρος για τα μεσημέρια σας. Άνεση χώρου, σκιερά πλατάνια, νόστιμα πιάτα και θέα το απέραντο γαλάζιο. Να μην χορταίνει το μάτι σου. Το στομάχι σου χορταίνει, σας το εγγυόμαστε αυτό!

Δεν σταματάμε εκεί φυσικά! Στις 15 Μαΐου, ανοίγει και η διαμονή μας! Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και φέτος για να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία στα καταλύματά μας, που θα συνδυάζει άνεση, ποιότητα και καινοτομία στο χώρο του glamping. Ανανεώνουμε τα ήδη υπάρχοντα και προσθέτουμε επιπλέον χώρους διαμονής, άρτια συνδεδεμένους με το περιβάλλον και τη φύση. Αυτή είναι, άλλωστε, και η κοινή γραμμή μας. Σε όλα τα τμήματα του NISI, βρίσκουμε τη χρυσή τομή και πορευόμαστε με γνώμονα τη φύση, την δημιουργικότητα και την πρωτοπορία. 

Be part of our team and live the experience of glamping. Δείτε ΕΔΩ ποιο κατάλυμα σας ταιριάζει και κάντε το δικό σας για τις καλοκαιρινές διακοπές. Σας περιμένουμε! "