Ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑΣ και φέτος δίπλα στον αγρότη για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 08:12 Ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑΣ και φέτος δίπλα στον αγρότη για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ

Ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑΣ με παρουσία άνω των 90 χρόνων στη περιοχή της Φθιώτιδας έχει εξελιχθεί στο σημαντικότερο πυλώνα της τοπικής αγροτικής οικονομίας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας καλεί να τον εμπιστευτείτε για την ορθή, έγκυρη και υπεύθυνη υποβολή των δηλώσεων ενιαίας αίτησης ενίσχυσης ΕΑΕ 2021(ΟΣΔΕ ).

Μεταξύ άλλων ο ΑΣ ΛΑΜΙΑΣ αναλαμβάνει προγράμματα:

ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
►ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
►ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ & ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ
►ΑΠΟΝΙΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ
►ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Για οποιαδηποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 22310 37050, 22360 22436, 22320 22243, 22350 52226 ή στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης μπορείτε να μας επισκεφθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε στα κεντρικά μας γραφεία, στην οδό Λεωνίδου 7 (1ος όροφος) στο κέντρο της Λαμίας. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση