«La Locanda»: Απολαύστε υπέροχες γεύσεις στο πιο όμορφο μπαλκόνι της Παύλιανης!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 11:04 «La Locanda»: Απολαύστε υπέροχες γεύσεις στο πιο όμορφο μπαλκόνι της Παύλιανης!

Στον αγαπημένο σας ξενώνα «La Locanda» μπορείτε να απολαύσετε γευστικά πιάτα και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, με την καλύτερη θέα.

Το «La Locanda» στην Κάτω Παύλιανη, είναι γνωστό ως το καλύτερο μπαλκόνι του Μαλιακού.

Η παραδοσιακή κουζίνα του είναι έτοιμη να σας προσφέρει όλες τις αγαπημένες σας γεύσεις.

Όλα τα παραδοσιακά, τοπικά εδέσματα, θα τα βρείτε στο «La Locanda».

Μπορείτε να απολαύσετε ψητά, της ώρας, αρνί, κοντοσούβλι, κοκορέτσι και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας, με θέα το καλύτερο μπαλκόνι του Μαλιακού.

Όλα φτιαγμένα από πρώτης ποιότητας υλικά και άκρως γευστικά!

Με θέα όλο το Μαλιακό και μέσα στο πυκνό ελατοδάσος, στο «La Locanda» μπορείτε να απολαύσετε ακόμη τον καφέ, το ποτό, τη μπύρα ή το τσιπουράκι σας μαζί με εκλεκτούς μεζέδες.

Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη ιδιαίτερες γεύσεις χειροποίητων γλυκών και παγωτών.

Επισκεφθείτε το φιλόξενο χώρο του «La Locanda» και η υπέροχη θέα από το μπαλκόνι του, σε συνδυασμό με τις μοναδικές του γεύσεις, θα σας ανταμείψει!!!

«La Locanda», Καφέ - Ξενώνας
Κάτω Παύλιανη - Δημοτικός ξενώνας
Υπεύθυνος: Τάκης Νερουλής
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973035363

Facebook: La Locanda

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση