Λαμία: Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής παίρνει χρώμα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 08:24 Λαμία: Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής παίρνει χρώμα!

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαμιέων, στη νότια πλευρά της πόλης, βρέθηκε ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος σε ανάρτηση του αναφέρει ότι το πάρκο γίνεται ακόμα πιο φιλόξενο, η ζημιά στο στέγαστρο αποκαταστάθηκε και γέμισε χρώμα και σχέδια που μελλοντικά θα επεκταθούν! 

Δείτε τι αναφέρει στη σχετική ανάρτηση που έκανε ο Δήμαρχος Λαμιέων, μετά την πρωινή του επίσκεψη στο Πάρκο.

«Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαμιέων παίρνει χρώμα!
-
Ακόμα ένα σημείο αναψυχής του Δήμου μας, που προσελκύει οικογένειες και παιδιά καθημερινά, επισκεφθήκαμε με τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων Δημήτρη Τζούφλα κατά τη διάρκεια των εργασιών.
-
Το Πάρκο με τεχνικές και καλλιτεχνικές παρεμβάσεις γίνεται ακόμα πιο φιλόξενο, η ζημιά στο στέγαστρο αποκαταστάθηκε και η εκπαιδευτική διαδρομή του πάρκου γέμισε χρώμα και σχέδια που μελλοντικά θα επεκταθούν!
»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση