Τρέχουν… ράλλυ οι εργασίες στην ΠΕΛ για το μεγάλο ραντεβού του Ακρόπολις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 07:55 Τρέχουν… ράλλυ οι εργασίες στην ΠΕΛ για το μεγάλο ραντεβού του Ακρόπολις

Ικανοποίηση Αυγενάκη στην επίσκεψη που πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα στους χώρους της Πανελλήνιας Έκθεσης, συνοδευόμενος από υπουργούς, βουλευτές και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας…

Στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, όπου σε λίγους μήνες θα χτυπά η καρδιά του διασημότερου Ράλλυ, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Μαΐου, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι εργασίες για την υποδοχή του «παγκόσμιου» Ράλλυ Ακρόπολις στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς όπως επισήμανε και ο κ. Αυγενάκης.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ο οικοδεσπότης Δήμος Λαμιέων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς και τους λοιπούς Δήμους που συμμετέχουν στη διοργάνωση, σε 20-25 ημέρες θα είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθούν τις υποδομές κάλυψης και υποστήριξης του αγώνα και αμέσως μετά τις ομάδες που συμμετέχουν στο WRC.

Την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αυτό το μεγάλο στοίχημα της χώρας μας για να ξαναφιλοξενήσει αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκόσμιου επιπέδου, υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο κ. Αυγενάκης, μαζί με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, ενώ τη στήριξη του επιβεβαίωσε και ο υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

 

Στην επίσκεψη Αυγενάκη παραβρέθηκαν επίσης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Οικονόμου, οι βουλευτές Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας,.πολλοί ακόμη εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, πολιτικών κι άλλων φορέων.

Ακολούθησε σύσκεψη για την ενημέρωση και το συντονισμό των υπηρεσιών και των φορέων, που εμπλέκονται στη διοργάνωση του ιστορικού αγώνα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση