«Εξεταστική Ιουνίου» στα Φροντιστήρια Φθιώτιδας - Φωκίδας - Ευρυτανίας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 08:50 «Εξεταστική Ιουνίου» στα Φροντιστήρια Φθιώτιδας - Φωκίδας - Ευρυτανίας! (Photo: Μαθητικές εξετάσεις στην Κίνα)

Η εξέταση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και αυτό θεωρείται αξίωμα στην εκπαίδευση.

Η ακύρωση των προαγωγικών εξετάσεων διευρύνει τα κενά που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί στο μαθητικό πληθυσμό.

Τα φροντιστήριά μας, αποφάσισαν την δράση «Eξεταστική Ιουνίου», επιπλέον των ήδη δοθέντων διαγωνισμάτων, σε μια προσπάθεια προσομοίωσης της εξεταστικής που χάθηκε.

Ως προσφορά, θα δώσουμε την δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής  μαθητών,  που δεν παρακολουθούσαν φροντιστηριακά μαθήματα, ως μία ευκαιρία αξιολόγησης και εμπέδωσης της γνώσης που απέκτησαν την δύσκολη χρόνια που πέρασε.

Η «εξεταστική Ιουνίου» αφορά τους μαθητές Α΄, Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ Λυκείου και θα διαρκέσει από 31 Μαΐου έως και 4 Ιουνίου 2021.

Συγκεκριμένα:

Δευτέρα 31 Μαΐου: Νέα Ελληνικά,

Τρίτη 01 Ιουνίου: Μαθηματικά,

Τετάρτη 02 Ιουνίου: Μάθημα επιλογής,

Πέμπτη 03 Ιουνίου: Φυσική – Χημεία,

Παρασκευή 04 Ιουνίου: Αρχαία.

Για πληροφορίες και εγγραφή στα διαγωνίσματα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω φροντιστήρια των μελών μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com