Ράχες: Tο “Χειροτεχνείον” ανοίγει τις πόρτες του την Κυριακή 16 Μαΐου και σας περιμένει!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 13:26 Ράχες: Tο “Χειροτεχνείον” ανοίγει τις πόρτες του την Κυριακή 16 Μαΐου και σας περιμένει!

Η Wheeling2help αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βιωματικό εκπαιδευτικό κέντρο για μικρούς και μεγάλους. Αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό; Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για το καινούριο μας εγχείρημα.

To “Χειροτεχνείον” φιλοξενείται στον Πολυχώρο του NISI Glamping στις όμορφες Ράχες Φθιώτιδας. Σε έναν καταπράσινο εξωτερικό χώρο, θα πραγματοποιήσουμε τα εγκαίνια του νέου μας project την Κυριακή 16 Μαΐου και ώρα 12:00 με 14:00. Πάρτε την οικογένεια, τους φίλους, τους γνωστούς σας και ελάτε να απολαύσουμε δροσερά ροφήματα και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την πρώτη μας κατασκευή από πηλό.

Το εργαστήριο αυτό, όπως και όλα τα εργαστήρια που θα ακολουθήσουν στο χώρο, θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, και θα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες, καθώς θα υπάρχουν κατασκευές διαφορετικού βαθμού δυσκολίας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα όπου θα ανταλλάσσει εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες μέσα από εργαστήρια ανοιχτού τύπου. Η κεντρική ιδέα είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο έμπνευσης από όλους και προς όλους. Μερικά από τα handmade εργαστήρια του Χειροτεχνείου θα είναι η δημιουργία κοσμημάτων, η ραπτική, η πυρογραφία, οι κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, τα μαθήματα μαγειρικής κ.α. Ταυτόχρονα, θα υπάρξουν αρκετά εργαστήρια ενδυνάμωσης και εκπαίδευσης πάνω στα Ευρωπαϊκά προγράμματα, στο Digital Marketing, στο Graphic Design, κ.α.

Το “Χειροτενείον” θα λειτουργεί καθημερινά και θα υπάρχει εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/Wheeling2help). 

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για το καινούριο μας στέκι. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση