Λαμία: Το καλύτερο στέκι για όλες τις ώρες είναι εδώ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 08:50 Λαμία: Το καλύτερο στέκι για όλες τις ώρες είναι εδώ!

«7 Grams»: Ανανεωθήκαμε και σας περιμένουμε για να σας εξυπηρετήσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ με ποιότητα και ασφάλεια...

Το αγαπημένο σας στέκι στην οδό Θερμοπυλών 74, το «Seven (7) Grams» είναι και πάλι μαζί σας με τη γνωστή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Το μόνο που αλλάξαμε είναι η διαμόρφωση του χώρου, ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση σας, σύμφωνα με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το «Seven (7) Grams» είναι μαζί σας από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, με τον καλύτερο καφέ, τα εκλεκτότερα κρασιά, τις πιο παγωμένες μπύρες και τα πιο δροσιστικά αναψυκτικά, χυμούς ή κοκτέιλ και φυσικά ποτά απλά ή σπέσιαλ.

Και όλα αυτά συνοδευόμενα με κρύα ή ζεστά πιάτα στις καλύτερες τιμές.

Δοκιμάστε τορτίγια κοτόπουλο ή γαλοπούλα, τις κοτομπουκιές, τα λαχταριστά club sandwiches, τα ζουμερά burgers ή απλά την καλύτερη πίτσα.

Δε λείπουν φυσικά τα πιάτα γεμάτα… σοκολάτα σε απίθανα pancakes ή βάφλες σκέτες ή με παγωτό.

Το 7 Grams είναι η λύση για όλες τις ώρες ώστε να περάσετε όμορφα με την παρέα ή την οικογένειά σας και φυσικά με ασφάλεια, καθώς τηρούμε με αυστηρότητα όλα τα υγειονομικά μέτρα.

«7 Grams» Θερμοπυλών 74 (έναντι ΑΒ)

Τηλέφωνο: 22310 44201.

(Διεύθυνση Καταστήματος: Χρήστος Στυλιανός - Νίκος Φουντούκης)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση