Το Bioplanet φέρνει την La Mia Stevia στο σπίτι σου!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 08:22 Το Bioplanet φέρνει την La Mia Stevia στο σπίτι σου!

Η ζάχαρη αποτελεί σήμερα αδιαμφισβήτητα ένα από τα βασικά προϊόντα που μπορεί να βρει κάποιος σε κάθε κουζίνα, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να την περιορίσουν και αν είναι δυνατόν να την αντικαταστήσουν με κάτι πιο υγιεινό.

Η πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση είναι η Στέβια

Είμαστε περήφανοι που στην περιοχή της Λαμίας εδρεύει και δραστηριοποιείται μια τόσο δυναμική επιχείρηση, η οποία παράγει ένα υγιεινό προϊόν, χωρίς θερμίδες και με μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Στόχος της La Mia Stevia είναι να διευκολύνει την προσαρμογή του κοινού σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέροντας υψηλής ποιότητας διατροφικές επιλογές, δημιουργώντας ταυτόχρονα θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Γιατί να επιλέξω La Mia Stevia;

  • Δεν περιέχει θερμίδες
  • Είναι κατάλληλη για διαβητικούς αφού δεν μεταβάλλει το γλυκαιμικό δείκτη
  • Για την μοναδική της γεύση
  • Για την ανώτερη ποιότητα της
  • Γιατί είναι η μόνη στέβια που καλλιεργείται στην Ελλάδα!

 Λίγες πληροφορίες για τη Στέβια

  • Αποτελεί ένα μοναδικό συστατικό των τροφίμων καθώς δεν προσθέτει θερμίδες και έχει πολύ πιο γλυκιά γεύση από τη ζάχαρη.
  • Ένα μονάχα φύλλο του ιδιαίτερου αυτού φυτού είναι 30 φορές πιο γλυκό σε σχέση με 1 κ.γ. ζάχαρης!
  • Στο βάθος των αιώνων, η πρώτη χρήση του συγκεκριμένου φυτού φαίνεται να έγινε από ιθαγενείς της Λατινικής Αμερικής, οι οποίοι με τα φύλλα του παρασκεύαζαν ζεστά γλυκά ροφήματα. Όσο οι αιώνες περνούσαν, το φυτό στέβια γινόταν όλο και πιο γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες και φυσικά για τη γλυκιά του γεύση.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω την Στέβια;

Η εύκολη απάντηση είναι παντού καθώς, όπου χρησιμοποιούσες τη ζάχαρη, τώρα μπορείς να βάλεις στέβια: στα ροφήματα σου, όπως ο καφές και το τσάι, καθώς και στην μαγειρική-ζαχαροπλαστική για λαχταριστές δημιουργίες χωρίς το άγχος των θερμίδων! 

Η στέβια μπορεί να χρησιμοποιηθεί φρέσκια αλλά και αποξηραμένη. 

Βρες λοιπόν στο Bioplanet το προϊόν La Mia Stevia που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και κάνε την διατροφή σου πιο υγιεινή.

Το προϊόν υπάρχει διαθέσιμο στο κατάστημά μας σε πακέτο με βιολογικά φύλλα στέβιας για ροφήματα βοτάνων και αφεψήματα, σε κρυσταλλική μορφή, σε ατομικά φακελάκια, αλλά και χύμα.

Bioplanet, κατάστημα βιολογικών προϊόντων, Αγίου Νικολάου 4, Λαμία

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση