Διαδικτυακές αγορές την περίοδο του κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 15:40 Διαδικτυακές αγορές την περίοδο του κορονοϊού

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ένας από τους πολλούς κλάδους που γνώρισαν τεράστια άνοδο μέσα στην πανδημία είναι και αυτός των ταχυμεταφορών (courier).

Κατά τη διάρκεια του έτους 2020 υπολογίζεται ότι οι εταιρείες courier παρέδωσαν περισσότερα από τέσσερα (4) δισεκατομμύρια πακέτα παγκοσμίως.

Σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο οι εταιρείες courierέχουν παρατηρήσει μεγάλη άνοδο του όγκου των αποστολών τους σε ποσοστό που ανέρχεται στο ογδόντα (80) τοις εκατό (%), ενώ σε σχέση με το τελευταίο lockdownη αύξηση αυτή μεταφράζεται σε ποσοστό πενήντα (50) τοις εκατό (%). Αυτό σημαίνει πως οι αποστολές έχουν αυξηθεί κατά τριάντα (30) τοις εκατό (%), συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Έτσι, προκύπτει εύλογα το ερώτημα με ποιοντρόπο μπορεί να γίνει η παράδοση πακέτων καλύτερη.

Την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δίδει η εταιρεία E-BillCourier η οποία ως εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) λειτουργεί ως ταχυδρομική αλλά και ως μεταφορική εταιρεία ταυτόχρονα. Παράλληλα, η εταιρεία E-BillCourierκαλύπτει καθημερινά τις ανάγκες επαγγελματιών, επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας και εμπορευμάτων.

Η E-BILLCOURIER είναι μία νέα εταιρεία ταχυμεταφορών πουκαλύπτει μια περιοχή δραστηριότητας μεταξύ απλού ταχυδρομείου και μεταφορικής εταιρείας. Καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες επιχειρήσεων, επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, αλληλογραφίας και εμπορευμάτων.

Η τάχιστη εξυπηρέτηση επιτυγχάνεται από την εταιρεία E-BillCourier μέσα από την πολυετή της εμπειρία στον χώρο των ταχυμεταφορών (courier), την απασχόληση άρτια εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού και την κατοχή ενός αυτόνομου και άριστα οργανωμένου δικτύου καταστημάτων, με το οποίο δύναται να πραγματοποιεί παραλαβές, παραδόσεις και μεταφορές των φακέλων ή/και των δεμάτων σας σε όλον τον κόσμο. Οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών που προσφέρει είναι υψηλής ποιότητας, ακόμα και τις Κυριακές και τις ημέρες των επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησής σας με την εταιρεία.

Η E-BillCourier σας δίνει το πλεονέκτημα να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, καθώς σας αποστέλλεται οικονομική προσφορά εναρμονισμένη με τις ανάγκες σας, η οποία περιέχει ειδικές τιμές για συνεργασία με επαγγελματίες. Η εταιρεία E-BillCourierείναι σε θέση να λαμβάνει τις αποστολές σας από τον χώρο σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας εντός του ωραρίου που εσείς ορίζετε και η παρακολούθηση της πορείας της αποστολής σας γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Επιπλέον, η εταιρεία E-BillCourier διεκπεραιώνει αποστολές εντός του νομού Αττικής και πραγματοποιεί παράδοση εντός 24 ωρών όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αλλά και παραδόσεις αυθημερόν (εντός 12 ωρών), επείγουσες (εντός 6 ωρών) και υπερεπείγουσες (εντός 3 ωρών), κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Παράλληλα, η E-BillCourier δύναται να διεκπεραιώσει αποστολές με αντικαταβολή και να προβαίνει σε απόδοση της αντικαταβολής εντός του νομού Αττικής εντός 24 ωρών και εντός Ελλάδας εντός έξι (6) εργάσιμων ημερών ύστερα από την παραλαβή της αντικαταβολής από τον παραλήπτη.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας E-BillCourier είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. Ταυτόχρονα, πρωταρχικός της στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση