Σπίτι από την αρχή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 16:51 Σπίτι από την αρχή

Όνειρο κάθε ανθρώπου είναι να φτιάξει το δικό του σπίτι! Η εταιρεία HQP FACILITY SERVICES είναι δίπλα σας για να σας δώσει συμβουλές και να σας λύσει κάθε απορία στην κατασκευή σπιτιού.

Για να κτιστεί ένα σπίτι χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις (4) μηχανικούς. Αρχιτέκτονα, πολιτικό μηχανικό, ηλεκτρολόγο και μηχανολόγο μηχανικό. Σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς χρειάζεται κάποιος για να κάνει τη μελέτη ενεργειακής απόδοσης.

Τα μικρά αρχιτεκτονικά γραφεία δεν έχουν την πολυτέλεια να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών τους, τουλάχιστον όσον αφορά το εξειδικευμένο προσωπικό, όπως, κάποιο πολιτικό μηχανικό, ηλεκτρολόγο και μηχανολόγο μηχανικό.

Η εταιρία HQP FACILITY SERVICES σας παρέχει τη δυνατότητα της πλήρης κάλυψης, απ’ τη μελέτη μέχρι και το κτίσιμο. Στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν, με συνέπεια και αμεσότητα, να διεκπεραιώσουν πλήθος τεχνικών εργασιών.

Στόχος των στελεχών της HQP FACILITY SERVICES είναι να προσφέρουν στους πελάτες τους κτιριακές κατασκευές, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

Παράλληλα, η εταιρεία HQP FACILITY SERVICES έχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνει την εκτίμηση ακινήτων, τη συντήρηση, την αναπαλαίωση, την επισκευή, την ανακαίνιση και τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και κήπων, καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση και την εμπορική αξιοποίηση ενός ακινήτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση