ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά… LIQUI MOLY λιπαντικά… δυο ονόματα, μοναδική επιλογή για το αυτοκίνητό σας.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 10:20 ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά…  LIQUI MOLY λιπαντικά… δυο ονόματα, μοναδική επιλογή για το αυτοκίνητό σας.

Τα λάδια κινητήρα και τα πρόσθετα είναι οι δύο σημαντικότεροι πυλώνες της LIQUI MOLY.

Όμως, εκτός αυτών η LIQUI MOLY διαθέτει στην αγορά προϊόντα σέρβις και φροντίδας αυτοκινήτου, γράσα και πάστες, προϊόντα προστασίας σασί και κόλλες παρμπρίζ.

Σε όλα αυτά περιλαμβάνονται τα εργαλεία και ο εξοπλισμός για την αποτελεσματική χρήση των προϊόντων.

Περισσότερα από 4.000 είδη συνολικά καθιστούν τη LIQUI MOLY μια μοναδική εταιρεία παγκοσμίως με ολοκληρωμένη γκάμα χημικών προϊόντων αυτοκινήτου.

Εκτός από τα προϊόντα αυτοκινήτου, η LIQUI MOLY διαθέτει ειδικές σειρές προϊόντων για μοτοσικλέτες και ποδήλατα, για επαγγελματικά οχήματα και δομικά μηχανήματα, για μηχανήματα κήπου και βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για σκάφη και μικρά αεροπλάνα.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, η LIQUI MOLY παράγει τα λάδια και τα πρόσθετα της αποκλειστικά στη Γερμανία.

«Δεν θέλουμε να είμαστε οι φθηνότεροι, αλλά οι καλύτεροι», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος Ernst Prost.

Όλα αυτά συμβάλλουν στην υψηλή αναγνωρισιμότητα του brand: στη Γερμανία, η LIQUI MOLY αναδεικνύεται κάθε χρόνο η καλύτερη επωνυμία λαδιών.

Η LIQUI MOLY με αριθμούς:

H ΝΒ ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά είναι επίσημος έμπορος- σημείο πώλησης των προϊόντων της LIQUI MOLY.

Υπηρετούμε με πάθος τον πελάτη μας, αναζητούμε τη συνεχή βελτίωση σε ό,τι κάνουμε. Και αυτό φαίνεται στη δική σας εμπιστοσύνη και προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια.

Δυναμισμός – αξιοπιστία – εξυπηρέτηση – συνέπεια- εμπιστοσύνη: αδιαπραγμάτευτες αρχές μας.

Σήμερα η εταιρεία «Τζιανέτας Ανταλλακτικά» γιορτάζει τα 45 χρόνια λειτουργίας και ανοδικής πορείας.

Προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ, διοίκηση , προσωπικό και συνεργάτες σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, στηρίζοντας τη δική σας οικογένεια.

«Τζιανέτας Ανταλλακτικά»

Ν.Β ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ
Ολυμπιονικών & Λ. Τσαγγάρη, Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 29200, 22310 34945
www.tzianetas.gr
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για delivery στο χώρο σας καλέστε στο 22310 37900.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση