Τώρα μπορείς να απολαύσεις τον ξεχωριστό καφέ La Mano και στο El Clasico!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 08:20 Τώρα μπορείς να απολαύσεις τον ξεχωριστό καφέ La Mano και στο El Clasico!

Θες να γευτείς έναν espresso με ιδιαίτερο χαρμάνι στην ιδανικότερη αναλογία;  Στο "El Clasico" στο Μοσχοχώρι γνωρίζουν την τέχνη του καφέ πολύ καλά…

Με σύμμαχο τον καφέ La Mano δημιουργούν μοναδικές επιλογές που μπορούν να ευχαριστήσουν κάθε απαιτητικό λάτρη του.

To La Mano Caffe είναι το συνώνυμο της ποιότητας. Τόσο τα προϊόντα του όσο και οι επαγγελματικές μηχανές καφέ συντελούν για ένα άριστο αποτέλεσμα.

«Γιατί στο τέλος, ο καφές για μας δεν είναι απλά ένα προιόν. Είναι αγάπη.»

Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε στον όμορφο χώρο του "El Clasico" στο Μοσχοχώρι.

Στον άνετο εξωτερικό χώρο του μαγαζιού μπορείτε να πιείτε ένα δροσιστικό καφέ, με την παρέα σας, την οικογένειά σας ή τους φίλους σας.

Φυσικά στο El Clasico μπορείτε να απολαύσετε χορταστικά snacks όλες τις ώρες τις ημέρες. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα λαχταριστό κρουασάν και συνεχίστε με έναν καφέ La Mano με club sandwich… Και αν η παρέα πεινάει…pizza, κοτομπουκιές, σαλάτες και μοναδικά γλυκά σας περιμένουν…

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε ένα freddo με τον ξεχωριστό καφέ La Mano στον ανανεωμένο χώρο του El Clasico, δίπλα από τη δροσιά του συντριβανιού.

El Clásico
Μοσχοχώρι
Τηλ. 2231082588
Facebook:
El Clásico
Instagram: el_clasico_espresso_bar

Είσαι επαγγελματίας και αναζητάς έναν καφέ espresso με σταθερά υψηλή ποιότητα; Τότε επικοινώνησε μαζί μας και κλείσε άμεσα ραντεβού.
La Mano Caffe

http://lamanocaffe.gr
Τηλ. 6906130592

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση