Παλαιοβράχα: Βουτιές δροσιάς στον πολυχώρο Άμπλας Ίαμα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 08:57 Παλαιοβράχα: Βουτιές δροσιάς στον πολυχώρο Άμπλας Ίαμα!

Ο πολυχώρος Άμπλας Ίαμα, στην Παλαιοβράχα, άνοιξε και φέτος τις πύλες του!

Χαλάρωση, διασκέδαση, σπορ, θεραπείες…τηρουμένων όλων των υγιειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Η φθιωτική γη προίκισε πλουσιοπάροχα και τη Δυτική Φθιώτιδα με ιαματικά λουτρά μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο πλάι στον Σπερχειό. Το Άμπλας Ίαμα στην Παλαιοβράχα Φθιώτιδας, στους πρόποδες του καταπράσινου ορεινού του Γουλινά με την κοιλάδα του Σπερχειού να ξεδιπλώνεται μπροστά, αποτελούν πραγματικό κόσμημα της περιοχής και ιδανικό προορισμό κυρίως για τους θερινούς μήνες, καθώς η περιοχή προσελκύει πλήθος επισκεπτών που έρχονται να απολαύσουν τις θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες των πηγών – άλλωστε η λέξη «άμπλας» σημαίνει φυσική πηγή επιβεβαιώνοντας με μοναδικό τόπο την ιδιαιτερότητα του τοπίου.

Σε μια μικρή λουτρόπολη χτισμένη με σημαντική τουριστική υποδομή και σύγχρονες καλαίσθητες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν πισίνες με υδρομασάζ, νεροκουρτίνες, κανονάκια, αποδυτήρια, μπαρ, γήπεδα beach volley, beach soccer και τένις ο επισκέπτης μπορεί να υποβληθεί τόσο σε λουτροθεραπεία, όσο και σε ποσιθεραπεία, για την αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων όπως: αυχενικό, αρθριτικά, διαβήτη, ψωρίαση, άσθμα, χρόνιες βρογχίτιδες, ελαφρές δερματοπάθειες, πονοκεφάλους και ημικρανίες.

Εδώ η φύση προσφέρει γενναιόδωρα spa σε ζεστά νερά μέσα σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό υδρατμών που δύσκολα πιάνει ο φωτογραφικός φακός. Στο χώρο διατίθενται τρεις πισίνες διαφορετικών διαστάσεων με βάθος έως 1,80 m κατάλληλες για την ίαση και τη ψυχαγωγία όλων των ηλικιών, ενώ ακόμη δύο πισίνες με χλώριο μπορούν να φιλοξενήσουν τους μικρούς μας φίλους.

Ο πολυχώρος Άμπλας Ίαμα ανοίγει και φέτος τις πύλες του. Τηρούνται όλα τα υγιειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν την λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα οφέλη του ιαματικού νερού της πηγής στους επισκέπτες μας.

Προσφέρουμε εβδομαδιαία / μηνιαία / οικογενειακά πακέτα..

Πολυχώρος «Άμπλας Ίαμα» - Παλαιοβράχα Φθιώτιδας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979686099

Facebook: Άμπλας Ίαμα
Instagram: amplas_iama
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση