Αγία Μαρίνα: Για καφέ και ποτό στο Hakuna Matata, δίπλα στο κύμα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 18:41 Αγία Μαρίνα: Για καφέ και ποτό στο Hakuna Matata, δίπλα στο κύμα!

Το Hakuna Matata είναι η ιδανικότερη επιλογή για καφέ και ποτό, όλες τις ώρες της ημέρας!

"Hakuna Matata" ή «αλλιώς ζήσε χωρίς έννοιες», με αυτή τη φράση καλωσορίζουμε το καλοκαίρι στο πιο “in” σημείο της Αγίας Μαρίνας.

Τι καλύτερο από ένα ποτό δίπλα στο κύμα, ένα δροσερό κοκτέϊλ στο χέρι, αυθεντικές καλοκαιρινές εικόνες...

Το Hakuna Matata επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, με ανακαινισμένο χώρο και υπόσχεται μέρες και νύχτες απόλυτης χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.

Το νέο στέκι θα γίνει ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, σερβίροντας από το πρωί μέχρι το βράδυ ό,τι πιο φρέσκο και δροσιστικό.

Ο απαραίτητος καφές της ημέρας, υγιεινοί χυμοί, απολαυστικά κρύα snacks, δροσερά παγωτά, club sandwich και τοστάκια θα μας συνοδεύουν από το πρωί για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος.

Και φυσικά τι πιο όμορφο από ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα παρέα με ένα κοκτέιλ, να μας θυμίζει πως τελικά η κάθε μας ημέρα έχει μία μοναδική θέση στην καρδιά μας…

Καλοκαιράκι σημαίνει βραδιές δίπλα στη θάλασσα με το ταίρι σου, παιχνίδια με την οικογένειά σου, με τους φίλους σου παρέα με καλή μουσική, χορό και χαμόγελα!

Το Hakuna Matata είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί και να μας φέρει ακόμα πιο κοντά σε ένα ακόμα μοναδικό καλοκαίρι!

Hakuna Matata
Παραλία Αγίας Μαρίνας, Στυλίδα
Facebook
Hakuna Matata Cafe-Club

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση