Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στυλίδα: Ένα φαρμακείο σαν beauty shop που αποκλείεται να μην το προσέξεις!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 08:50 Στυλίδα: Ένα φαρμακείο σαν beauty shop που αποκλείεται να μην το προσέξεις!

Μεγάλη γκάμα καλλυντικών με έμφαση σε 100% vegan και parabens free προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος θα βρουν όσοι περάσουν από το νέο φαρμακείο που άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Στυλίδας και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Το φαρμακείο της Ελένης Πανώρη έχει ξεχωρίσει τόσο για την αρχιτεκτονική αισθητική όσο και για τη μεγάλη ποικιλία φαρμάκων και προϊόντων ομορφιάς για κάθε ηλικία.

«Δίνουμε τη δυνατότητα σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας να βρουν εδώ στη Στυλίδα, στην Ανατολική Φθιώτιδα, τα τελευταία φάρμακα και προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ενώ παρέχουμε και σειρά φαρμακευτικών συμβουλών στους πελάτες μας», μας αναφέρει η ίδια.

Η Ελένη Πανώρη, πτυχιούχος Φαρμακευτικής από το περίφημο πανεπιστήμιο Κίνγκστον του Λονδίνου αλλά και με σπουδές οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο της και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, δημιουργώντας ένα φαρμακείο που χαρακτηρίζεται "στολίδι" απ'όσους το έχουν επισκεφτεί.

Επιπλέον, η προσπάθεια αυτή αποτελεί και μια αισιόδοξη νότα γυναικείας αλλά και νεανικής επιχειρηματικότητας σε μία περίοδο που ο τόπος μας έχει ανάγκη από τέτοιες επιχειρηματικές κινήσεις.

Φαρμακείο Ελένη Πανώρη
Μητροπόλεως & Διβριώτη 2, Στυλίδα

2238 022600
Facebook:
Φαρμακείο Ελένη Πανώρη
Instagram:pharmacy_panori.eleni