Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ράχες: Ραντεβού για καφέ και ποτό στη «Γκαζόζα»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 11:25 Ράχες: Ραντεβού για καφέ και ποτό στη «Γκαζόζα»!

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτή είναι η καλύτερη πρόταση για καφέ, ποτό, φαγητό και δροσερά cocktails, δίπλα στο κύμα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η «Γκαζόζα» και αυτό το καλοκαίρι σας περιμένει με αναμμένες μηχανές για τα πιο χαλαρωτικά βράδια πάνω στη θάλασσα...

Ο προορισμός, λοιπόν, και φέτος είναι ένας... Η «Γκαζόζα», το υπέρτατο καλοκαιρινό στέκι στην παραλία Ραχών Φθιώτιδας!!!

Τα φώτα άναψαν, οι καρέκλες μπήκαν στη θέση τους, οι μηχανές του Volkswagen bar μας άναψαν και σας περιμένουν...

Και αν είστε λάτρης του ήλιου και της θάλασσας, η οργανωμέννη παραλία της Γκαζόζας προσφέρεται για πολλές στιγμές απόλαυσης με ένα δροσερό καφέ συντροφιά.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις signature μείξεις, η κάβα του είναι γεμάτη από εκλεκτά αποστάγματα και σπάνιες εμφιαλώσεις μυώντας μας σε fine drinking εμπειρίες εφόσον οι μυστικές συνταγές δεν σταματούν να μας προκαλούν να εντρυφήσουμε στον κόσμο των πρωτότυπων και ινσταγραμικών της slings.  

Με τον κοσμοπολίτικο αέρα ενός fusion cocktail bar και τη χαλαρή ατμόσφαιρα ενός καλοκαιρινού cafe, το «Γκαζόζα» είναι ένας δυναμικός χώρος που λειτουργεί από το πρωί έως το βράδυ, για ατελείωτες ώρες απόλαυσης δίπλα στη θάλασσα, με δροσερά signature cocktails και φινετσάτες επιλογές σε ποτό και φαγητό.

Και αν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα από τη «Γκαζόζα», ετοιμαστείτε για μία μεγάλη έκπληξη που θα κάνει τα καλοκαίρια μας ακόμα πιο απολαυστικά...Εξάλλου οι στιγμές με την αγαπημένη μας παρέα είναι αυτές που έχουν πραγματικά σημασία...

Τι περιμένεις; #gazoza

«Γκαζόζα» all day coffee & cocktail bar
Παραλία Ραχών
Facebook: Γκαζόζα
Instagram: Γκαζόζα all day coffee & cocktail bar