Λαμία: Τα παιδιά έκαναν το δικό τους "Survivor" και η γειτονιά έγινε μια παρέα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 08:06 Λαμία: Τα παιδιά έκαναν το δικό τους "Survivor" και η γειτονιά έγινε μια παρέα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μία πλατεία πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες... Δείτε πολύ όμορφες εικόνες, που μας έχουν λείψει πραγματικά.

Θυμίζει κάτι από τα παλιά, τότε που οι γειτονιές ήταν γεμάτες με παιδιά και το μόνο που άκουγες ήταν γέλια και χαρούμενες φωνές...

Κάτι τέτοιο είδαμε και στην πλατεία Βερμίου στη νότια Λαμία, εκεί που τα παιδιά είναι ανέμελα και χαίρονται κάθε τους στιγμή.

Γονείς λοιπόν της γειτονιάς, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα στίβο μάχης αντίστοιχο με αυτό του γνωστού παιχνιδιού, Survivor.

Με γνώμονα τη σωστή καθοδήγηση, την ευγενή άμιλλα και φυσικά τη διασκέδασή τους, γονείς και παιδιά έφτιαξαν με πολύ κέφι και μεράκι ένα στίβο μάχης για όλους.

Όλα τα αγωνίσματα ξεκινάνε με το φιλικό χαιρετισμό των "αντιπάλων", συνεχίζονται με τρέξιμο, συναρμολόγηση, στόχο και πάλι τρέξιμο.

Και όπως χαρακτηριστικά είπε ένας μπαμπάς - προπονητής, «σκοπός μας είναι η νίκη, αλλά και να χάσουμε, μαθαίνουμε να ξαναπροσπαθούμε...»

Φυσικά οι δράσεις της παρέας της πλατείας Βερμίου δε σταματούν εδώ, συνεχώς καθαρίζουν την πλατεία, τη φροντίζουν για να τη χαίρονται, διοργανώνουν όμορφες εκδρομές και άμεσα θα βάψουν και τα παγκάκια της πλατείας για να κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο τον περιβάλλοντα χώρο.

Τελικά οι παιδικές φωνές, τα γέλια, τα παιχνίδια τους είναι αυτά που κρατάνε και τους μεγάλους ζωντανούς!

Δείτε το βίντεο του LamiaReport:

Δείτε και φωτογραφίες από την γεμάτη ζωή πλατεία στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση