Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαβάζεις το LamiaReport στο Facebook; Σε ενδιαφέρει...

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 11:40 Διαβάζεις το LamiaReport στο Facebook; Σε ενδιαφέρει...

Αν ανήκεις στη μερίδα των αναγνωστών μας που προτιμά να ενημερώνεται από το LamiaReport μέσω του Facebook, τότε αυτό το άρθρο σε αφορά.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αρκετές αναρτήσεις της σελίδας μας να μην εμφανίζονται στη ροή του Facebook αρκετών ακολούθων μας με αποτέλεσμα να μη λαμβάνουν άμεσα την ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην πόλη!

Θέλοντας να βοηθήσουμε να έχετε άμεση ενημέρωση και απαντώντας στα δεκάδες μηνύματα που μας έχετε στείλει, φτιάξαμε τον εξής απλό οδηγό ώστε... να μην χάνετε αναρτήσεις από το LamiaReport.

 

FACEBOOK: Βάλε το LamiaReport στα αγαπημένα για να συνεχίσεις να ενημερώνεσαι άμεσα για ότι συμβαίνει στην πόλη και όχι μόνο.

ΒΗΜΑ 1o:

Αρχικά, βεβαιώσου ότι ακολουθείς  το LamiaReport στο Facebook. Μπες στη σελίδα μας στο Facebook απο τον υπολογιστή ή το κινητό σου και βεβαιώσου οτι μας ακολουθείς.

ΒΗΜΑ 2o:

Πρόσθεσε το LamiaReport  στα αγαπημένα του Facebook με έναν από τους εξής τρόπους:

Αν είσαι από υπολογιστή: τα πράγματα ειναι απλά! Απλά πάτα στις "ρυθμίσεις ακολούθησης" που βρίσκονται μέσα στη σελίδα, και μετά επέλεξε "Αγαπημένα" και  τέλος "Ενημέρωση" (δες τις παρακάτω εικόνες) 

 

Αν είσαι από Android κινητό: Απλά ανοίγεις τη σελίδα μας στο FB, πατάς στις "ρυθμίσεις ακολούθησης" που βρίσκονται κάτω από το κουμπί like και αλλάζεις τη ρύθμιση ενημερώσεων  σε "Αγαπημένα" (δες τις παρακάτω εικόνες) 

 

Αν είσαι από iPhone κινητό:  η διαδικασία είναι παρόμοια! Απλά ανοίγεις τη σελίδα μας στο FB, πατάς στις "ρυθμίσεις ακολούθησης" που βρίσκονται κάτω από το κουμπί like, και αλλάζεις τη ρύθμιση ενημερώσεων  σε "Αγαπημένα" (δες τις παρακάτω εικόνες) 

Αυτό ήταν! τώρα δε θα χάνεις άρθρο!

Καλό καλοκαίρι !!!