Ο Δήμαρχος πάντρεψε τον Πρόεδρο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 08:24 Ο Δήμαρχος πάντρεψε τον Πρόεδρο

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και τα καλύτερα έρχονται... όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες!

Το μόνο που δεν μπορούσε να φανταστεί ο Γιώργος Κυροδήμος, ειναι ότι θα παντρευόταν χωρίς να χορέψει ένα τσάμικο, αφού είναι γνωστό ότι ο γαμπρός είναι πιστός στις παραδόσεις και στον λαϊκό πολιτισμό.

Κι όμως, μετά από δύο αναβολές του θρησκευτικού γάμου, λόγω των μέτρων για την πανδημία, ο Γιώργος και η Γωγώ πήραν την απόφαση και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, δίνοντας όμως την υπόσχεση ότι μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος, με όλα τα παραδοσιακά έθιμα και φυσικά με πολύ χορό.

Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν στην ξεχωριστή αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυροδήμος παντρεύτηκε την πανέμορφη αγαπημένη του Γωγώ Ντέκου.

Τον πολιτικό γάμο έκανε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, με μάρτυρες τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Θανάση Μακρυγιάννη και τη σύζυγό του Φεβρωνία Πανοπούλου, παρουσία των στενών συγγενών τους.

Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας βίον ανθόσπαρτον και να είναι πάντα ευτυχισμένοι !!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση