Ο Λαμιώτης Φυσικός που σπάει όλα τα ρεκόρ!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 08:02 Ο Λαμιώτης Φυσικός που σπάει όλα τα ρεκόρ!!!

«Η μεγάλη παράδοση των επιτυχιών στα θετικά μαθήματα μας δίνει δύναμη και ενισχύει την δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε μαθητή στον αγώνα που δίνει για την επιτυχία και την γνώση!», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου Παναγιώτης Στεφανής

Ο Φυσικός Γιάννης Ράπτης από τη Λαμία, υπεύθυνος Φυσικών μαθημάτων του Θετικού Φροντιστηρίου Παναγιώτη Στεφανή, στην πλατεία Πάρκου , οδήγησε και φέτος στο μάθημα της Φυσικής τους μαθητές του φροντιστηρίου σε κορυφαίες τοπικά, αλλά και Πανελλαδικά επιδόσεις.

Ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου Παναγιώτης Στεφανής δήλωσε:

«Οι μαθητές του  φροντιστηρίου, παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες πέτυχαν και φέτος εξαιρετικές βαθμολογίες σε όλα τα μαθήματα !

 Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και όλους τους εκπαιδευτικούς για την  προσπάθεια που έκαναν ! 

Ιδιαίτερα όμως θέλω να συγχαρώ τον Φυσικό Γιάννη Ράπτη, γιατί για δυο δεκαετίες υλοποιεί στην πράξη τις αρχές του φροντιστηρίου και συγκεκριμένα: με μεθοδικότητα, ειλικρίνεια, επιστημονική επάρκεια και εξειδικευμένη δουλειά, βοηθάει κάθε χρόνο τους μαθητές  να πετύχουν άριστες επιδόσεις και συμβάλει με καθοριστικό τρόπο να πετυχαίνουν στις σχολές που επιθυμούν.

Πραγματικά σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ! Ενδεικτικά αναφέρω ότι για φέτος το ποσοστό των άριστων επιδόσεων στη Φυσική στο φροντιστήριό μας είναι διπλάσιο από το αντίστοιχο πανελλήνιο ποσοστό!

Η μεγάλη παράδοση των επιτυχιών στα θετικά μαθήματα μας δίνει δύναμη και ενισχύει την δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε μαθητή στον αγώνα που δίνει για την επιτυχία και την γνώση ! »

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση