Λαμία: Άριστες βαθμολογίες στη Χημεία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 07:54 Λαμία: Άριστες βαθμολογίες στη Χημεία!

Η Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου, καθηγήτρια Χημείας με καταγωγή από τη Λαμία, κατάφερε να οδηγήσει τους μαθητές της σε κορυφαίες βαθμολογίες, στο μάθημα της Χημείας!

Με πολλή δουλειά και σωστή καθοδήγηση, όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Η Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου, απόφοιτος ΑΠΘ, με 7ετή εμπειρία στη διδασκαλία, κατάφερε φέτος μαζί με τους μαθητές της να πετύχουν άριστες βαθμολογίες στη Χημεία.

«Συγχαίρω όλους τους μαθητές μου για τη φετινή τους προσπάθεια, μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη, μέσα από την οποία όμως βγήκαν νικητές, μιας και οι υψηλές τους βαθμολογίες δικαίωσαν τους κόπους τους!»

Κορυφαίες βαθμολογίες στη Χημεία:

Χινόπωρος Αθανάσιος     19,1

Μπερμπερής Δημήτρης   18,9

Μανταλιός Ηλίας               18,1

Παΐκου Βυρωνία                17,7

Καμαρέτσος Ιωάννης        17,5

Ζήσιμου Όλγα                     15

Πατρώνας Μάριος              14,6


Σωστή καθοδήγηση, σχέση εμπιστοσύνης και πολλή δουλειά... Οδηγούν στην επιτυχία!

Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου
Καθηγήτρια Χημείας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980072087
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση