Λαμία: ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» - Ξεκίνησαν τα δωρεάν Voucher μέσω ΕΣΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 08:06 Λαμία: ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» - Ξεκίνησαν τα δωρεάν Voucher μέσω ΕΣΠΑ

Εξασφάλισε θέση τώρα στο νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» με δωρεάν Voucher μέσω ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής»,  ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και λήγουν την Τρίτη 3 Αυγούστου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για όσους επιθυμούν να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους σε δομές φροντίδας και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Η δράση υλοποιείται για το σχολικό έτος 2021-2022 και σε όλους τους ωφελούμενους χορηγείται «Αξία Τοποθέτησης» (Voucher).

ΤΟ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» ΚΔΑΠ ΑμεΑ απευθύνεται σε παιδιά (μαθητές Ειδικού Νηπιαγωγείου, Ειδικού Σχολείου), εφήβους (μαθητές Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου, ΕΕΕΕΚ) αλλά και σε ενήλικες (απόφοιτοι δομών ειδικής αγωγής), οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάθε είδους νοητική, αναπτυξιακή ή αισθητηριακή αναπηρία.

Στο «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» ΚΔΑΠ ΑμεΑ θα λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα, ενώ οι παροχές και δράσεις θα παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ  μέσω του παραπάνω προγράμματος ΕΣΠΑ (voucher).

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία και καθοδήγηση στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας…

Λαμία, Μητροπολίτου Δαμασκηνού κ Βελουχιώτη
Υπεύθυνος: Παπαδήμας Παναγιώτης
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932065658, 2231066103
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση