Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Το νέο Μαιευτικό Ιατρείο στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 08:19 Λαμία: Το νέο Μαιευτικό Ιατρείο στο κέντρο της πόλης

Στο ιατρείο της Μαγοπούλου Μαρίας - Ειρήνης μπορείτε να απευθυνθείτε και να λάβετε υπηρεσίες σχετικές με τη Μαιευτική, τη Γυναικολογία, αλλά και τη Χειρουργική.

Η ίδια είναι επιστημονικός συνεργάτης του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ, και μπορεί να αξιολογήσει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και να ακούσει όλες τις ανησυχίες της.

Το ιατρείο έχει ως κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση και την ολοκληρωμένη φροντίδα της γυναίκας ή της μέλλουσας μητέρας. Η κάθε γυναίκα είναι μοναδική για αυτό και οι υπηρεσίες προσαρμόζονται για κάθε μία ξεχωριστά και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις.

H Δρ. Μαγοπούλου Μαρία – Ειρήνη με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει είναι σε θέση να πληροφορήσει, να καθοδηγήσει και να προσφέρει λύσεις στους πιο «ευαίσθητους» γυναικείους προβληματισμούς.

Και αν είστε έγκυος η ιατρός γίνεται η απόλυτη σύμμαχός σας που θα σας οδηγήσει με ασφάλεια, σιγουριά και ηρεμία σε ένα μοναδικό ταξίδι εννέα μηνών, με τελικό προορισμό την ομορφότερη εμπειρία ζωής, αυτή του τοκετού.

Η Δρ. Μαγοπούλου Μαρία – Ειρήνη είχε μία επιτυχημένη πορεία στο δημόσιο τομέα, αφού εργάστηκε στα:
- Γ.Ν. Άμφισσας
- Γ.Ν. Λαμίας
- Γ.Ν. Λειβαδιάς
- Γ.Ν. Ιωαννίνων
- Κ.Υ. Λαμίας
- Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου συμμετείχε ενεργά στο Τμήμα Κολποσκόπησης με τον καθηγητή κ. Ευάγγελο Παρασκευαΐδη, σε μεταπτυχιακά μαθήματα και εργασίες. Επίσης συμμετείχε ενεργά στο Τμήμα Μαστού με τον καθηγητή κ. Χαράλαμπο Χαρίση.

Μαγοπούλου Μαρία – Ειρήνη
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος
Επιστημονικός συνεργάτης του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ

Αβερωφ 17, Λαμία
Τηλ. 2231308133, 6936972791