Λαμία: Σπούδασε Κομμωτική και Barber στη «Le Gourmet» και γίνε ο επόμενος καλλιτέχνης Hairdresser!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 10:00 Λαμία: Σπούδασε Κομμωτική και Barber στη «Le Gourmet» και γίνε ο επόμενος καλλιτέχνης Hairdresser!

Επέλεξε μέσα από πολλές ειδικότητες, αυτή που σου ταιριάζει - Η «Le Gourmet» σου δίνει την ευκαιρία!!!

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!!!

Μάθε στη σχολή «Le Gourmet» στη Λαμία την τέχνη της κομμωτικής και ότι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες κομμωτηρίου: Dry styling, κουρέματα, βαφές, θεραπείες και όλες τις νέες τάσεις.

Απόκτησε τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να μπορέσεις να γίνεις σωστός επαγγελματίας με στυλ και άποψη για να εξασκήσεις άριστα την κομμωτική τέχνη και του Barber.

► Επαγγελματίας Κομμωτής (Professional Hair Stylist) - Διετής φοίτηση στο ΙΙΕΚ της «Le Gourmet»

Στο «Le Gourmet», σας προετοιμάζουν με τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για το επάγγελμα του Κομμωτή, προκειμένου να γίνετε πιστοποιημένοι Τεχνίτες Κομμωτές.

Τα μαθήματα εκπαίδευσης, είναι σχεδιασμένα, ώστε σε σύντομο διάστημα από το ξεκίνημα τους οι σπουδαστές μας, να μπορούν να δημιουργούν ένα απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Και σε λίγους μήνες να είναι απόλυτα ολοκληρωμένοι επαγγελματίες, έτοιμοι να δουλέψουν, χωρίς καμία έλλειψη.

Οι σπουδαστές της «Le Gourmet» στη Λαμία, με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, αποκτούν μαζί με το πτυχίο τους και την απαραίτητη επαγγελματική αυτοπεποίθηση, και έχουν τη δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

► Ανδρικές Κομμώσεις - Barbering - 300 ωρών

Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Κομμωτικής της Σχολής «Le Gourmet» απευθύνεται:

  • Σε αρχάριους που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του Barber & Grooming
  • Σε αποφοίτους Κομμωτικής και σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο του Hair Styling, οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στην τέχνη της ανδρικής περιποίησης και να γίνουν επαγγελματίες Barbers.

Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει εύκολα και γρήγορα τις τεχνικές και τα μυστικά του Βarber και αποκτά την απαραίτητη εξειδίκευση, ώστε να ξεχωρίσει στο χώρο.

Στόχος, η ανάδειξη νέων επαγγελματιών, οι οποίοι διαθέτουν περισσότερα εφόδια και εμφανές συγκριτικό πλεονέκτημα επαγγελματικής κατάρτισης. Με επιμονή στην πρακτική εργαστηριακή εμπειρία, και αφθονία υλικών και αναλώσιμων εμβαθύνουμε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις.

Σπούδασε στη σχολή «Le Gourmet» στη Λαμία, τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα στον χώρο της ομορφιάς και πιστοποίησε τις γνώσεις σου!!!

Καθημερινά ραντεβού δια ζώσης 9:00 - 15:00, ενώ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για απογευματινά ραντεβού.

«Le Gourmet»
Όθωνος 17, Λαμία
Τηλ. για πληροφορίες και εγγραφές: 22310 67312
Facebook: Le Gourmet Lamia
Instagram: legourmet_lamia
Site: legourmet.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση