Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απολογισμός δράσης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 07:57 Απολογισμός δράσης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Διαβάστε τον απολογισμό της δράσης για την υπηρεσία «Παροχή Υπηρεσιών Ψυχοκοινωνικής Στήριξης , Ενδυνάμωσης και Κοινωνικής Ένταξης» που υλοποιεί η Εταιρεία  C.R.P. Ε.Π.Ε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

Ο Δήμος Λαμιέων ως Επικεφαλής Εταίρος του προγράμματος, σε συνεργασία με τη Συμβουλευτική Εταιρεία C.R.P. Ε.Π.Ε., υλοποιεί την υπηρεσία: «Παροχή Υπηρεσιών Ψυχοκοινωνικής Στήριξης - Ενδυνάμωσης και Κοινωνικής Ένταξης,» στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων της πράξης Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2015-2016 Κ.Σ. Φθιώτιδας με κωδικό ΟΠΣ 5000136, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020».

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους συμπράττοντες φορείς, που είναι η Ι.Μ. Φθιώτιδος, ο Δήμος Αμφίκλειας- Ελάτειας, ο Δήμος Δομοκού, ο Δήμος Καμένων Βούρλων, ο Δήμος Λοκρών, ο Δήμος Μακρακώμης, ο Δήμος Στυλίδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, τα Συνοδευτικά Μέτρα που υλοποιούνται από τη Συμβουλευτική Εταιρεία C.R.P. Ε.Π.Ε., είναι:

1. Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Στήριξης-Ενδυνάμωσης και Κοινωνικής Ένταξης.

2. Διατροφικές συμβουλές (συμβουλές υγιεινής διατροφής).

Οι ατομικές – ομαδικές συνεδρίες γίνονται δια-ζώσης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας ή εξ’ αποστάσεως, μέσω του πρωτοποριακού Ολοκληρωμένου Συστήματος Συμβουλευτικής - Ο.Σ.Σ., λόγω πανδημίας Covid-19.

Με αφορμή την συμπλήρωση έξι μηνών υλοποίησης της δράσης ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και τη τοπική κοινωνία για τα αποτελέσματα της δράσης.

Με την έναρξη υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων, τα στελέχη της εταιρίας C.R.P Ε.Π.Ε προέβησαν σε τηλεφωνική ενημέρωση 1.146 ωφελουμένων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020», για τις παρεχόμενες υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Στήριξης –Ενδυνάμωσης και Κοινωνικής Ένταξης.

Κατά το διάστημα αυτό έλαβαν υποστήριξη πάνω από 134 ωφελούμενοι (ενήλικες) του προγράμματος, καθώς και περισσότερα από 16 παιδιά ωφελούμενων. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 568 συνεδρίες.

Ολοκληρώνοντας, σας υπενθυμίζουμε ότι οι ωφελούμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και να ενημερωθούν σχετικά με το περιεχόμενο και την υλοποίηση των συνοδευτικών μέτρων στα Γραφεία της εταιρίας C.R.P. E.Π.Ε (2ο χ.λ.μ. ΝΕΟ Λαμίας – Αθηνών, 22310 - 32406), καθώς και στο Δήμο Λαμιέων (Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, 22313 - 51041).

Το  Δ.Σ  
C.R.P.  E.Π.Ε

...........................................................................................................................