Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άλλη μία Πανελλήνια Διάκριση για Λαμιώτη οδοντίατρο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 07:12 Άλλη μία Πανελλήνια Διάκριση για Λαμιώτη οδοντίατρο!

Μια ξεχωριστή Πανελλήνια διάκριση κατέκτησε η Perfect Smile Clinic με πρωτιά στα Medical Beauty Awards 2021!

Η κλινική του Δρ. Δημήτρiου Σπηλιόπουλου στη Λαμία, κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από δεκάδες συμμετοχές στα ετήσια βραβεία που στόχο έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν επαγγελματίες στον χώρο της υγείας, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο επίσης και σε επίπεδο θεραπειών. Συγκεκριμένα κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Rest of Greece Independent  Dental Cosmetic Clinic.

H Perfect Smile Clinic δραστηριοποιείται στους τομείς της οδοντιατρικής και αισθητικής οδοντιατρικής από το 2010 στην καρδιά της Φθιώτιδας, τη Λαμία, προσφέροντας σύγχρονες και καινοτόμες οδοντιατρικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιουλίου και ο κ. Σπηλιόπουλος αναφέρθηκε στη διάκριση τονίζοντας πως είναι η επιβράβευση μιας μακράς πορείας.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε να παραλάβω αυτό το βραβείο. Να ευχαριστήσω τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τον οργανισμό Μπούσιας.

Αμφιβάλλω αν θα ήμουν εδώ χωρίς όλους αυτούς που με στηρίζουν, όπως η σύντροφός μου και τους συνεργάτες μου, που δεν κάνουμε τίποτα άλλο πέρα από αυτό που αγαπάμε. Να προσφέρουμε σύγχρονες και καινοτόμες οδοντιατρικές υπηρεσίες στις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Και αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε.», αναφέρει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος.

Η υπεροχή της Perfect Smile Clinic

Οι υπηρεσίες της Perfect Smile Clinic καλύπτουν όλο το φάσμα των οδοντιατρικών εφαρμογών, με ιδιαίτερη έμφαση στην προληπτική φροντίδα, στην αισθητική οδοντιατρική, στην ενδοδοντική θεραπεία, στη στοματική χειρουργική, στα οδοντικά εμφυτεύματα, στην περιοδοντολογία και στην αόρατη ορθοδοντική. Υπηρεσίες δηλαδή που πριν από τη λειτουργία της κλινικής, δεν ήταν διαθέσιμες στους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Από την πρώτη ημέρα δραστηριοποίησης της κλινικής έως και σήμερα, η Perfect Smile Clinic επενδύει συνεχώς σε σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές και ιατρικό εξοπλισμό αιχμής. Digital συστήματα ακτινογραφιών, digital photography systems, digital smile design εφαρμογές, ενδοστοματικό σκάνερ (Sirona), ηλεκτρονικά υποβοηθούμενη ανώδυνη αναισθησία, ψηφιακή διαχείριση της αποστείρωσης και υγιεινής μέσω λογισμικού που ελέγχει τους κύκλους της αποστείρωσης (Dios MP), αποτελούν ένα ενδεικτικό μόνο μέρος, της φιλοσοφίας που διέπει την υψηλού επιπέδου προσέγγισή της, στο αντικείμενο που υπηρετεί.

Με γνώμονα την ολιστική προσέγγιση στην παροχή των πλέον σύγχρονων οδοντιατρικών εφαρμογών, συνδυασμένες με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση και την εξειδικευμένη αντιμετώπιση των αναγκών κάθε ασθενή, η Perfect Smile Clinic σε σύντομο χρονικό διάστημα, επέκτεινε τις υπηρεσίες της και στην οδοντιατρική κοσμετολογία. Στόχος, η κάλυψη ακόμη και των πλέον απαιτητικών και σύνθετων περιπτώσεων αισθητικής οδοντιατρικής και η λειτουργική αποκατάσταση φυσικών οδοντοστοιχιών και εμφυτευμάτων με τις ελάχιστες επεμβατικές προσθετικές διαδικασίες για την εφαρμογή όψεων, στεφανών (θήκες) και οδοντικών γεφυρών με ολοκεραμικές αποκαταστάσεις.

Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τη σημασία που διαδραματίζει ο παράγοντας της θετικής ψυχολογίας για έναν ασθενή αλλά και το πόσο σημαντική είναι η αξία του χρόνου για κάθε άνθρωπο, στην Perfect Smile Clinic έχουμε διαμορφώσει ένα φιλόξενο και άρτιο αισθητικά περιβάλλον στο οποίο ο ασθενής αισθάνεται ασφάλεια και εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή. Τηρώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό ένα πρότυπο εξυπηρέτησης που διασφαλίζει την άμεση διαθεσιμότητά μας για κάθε επείγον περιστατικό και με ελάχιστο χρόνο αναμονής ραντεβού, μόλις ενός πεντάλεπτου, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ακρίβεια και αμεσότητα, χωρίς να διαταράξουμε το καθημερινό πρόγραμμα των ασθενών μας. Η άριστη γραμματειακή οργάνωση και υποστήριξη σε συνδυασμό με το επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών μας, αποδεικνύονται και από την αναγνώριση των ίδιων των ασθενών μας, οι οποίοι έχουν επιβραβεύσει την Perfect Smile Clinic με τον υψηλότερο βαθμό αξιολόγησης στις κριτικές της Google αλλά και στις εσωτερικές έρευνες που διενεργούμε τακτικά στο χώρο μας, μέσω ερωτηματολογίων.

Οι ποιοτικές υλικοτεχνικές υποδομές και ο κορυφαίος τεχνολογικός ιατρικός εξοπλισμός, χωρίς τη συμβολή ενός άρτια καταρτισμένου προσωπικού, δεν αρκούν. Γι΄ αυτό και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην πολύπλευρη και τακτική εκπαίδευση του προσωπικού μας, όχι μόνο στο αμιγώς επιστημονικό αντικείμενο της οδοντιατρικής αλλά και στη γενική εκπαίδευση, με τακτικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών. Παράλληλα, μέσα από κομβικές συνεργασίες με αναγνωρισμένους επιστήμονες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, όπως με τον περιοδοντολόγο κύριο Δημήτριο Παπαδημητρίου, Διπλωματούχος της Αμερικανικής Ακαδημίας Περιοδοντολογίας, ενεργούμε με απόλυτη επιτυχία και στους πλέον εξειδικευμένους τομείς, υιοθετώντας και εφαρμόζοντας όλα τα διεθνή πρότυπα στις αναγεννητικές τεχνικές, τα μοσχεύματα, τα εμφυτεύματα κ.α.

Η εύκολη προσέγγιση μέσω δημόσιων συγκοινωνιών και η μέριμνά μας για την άνετη πρόσβαση ΑμεΑ στους χώρους της κλινικής καθώς και η δυνατότητα επικοινωνίας 24/7 μέσω τηλεφώνου, email και messenger, συμπληρώνουν την εταιρική φιλοσοφία της Perfect Smile Clinic για την άμεση, ευέλικτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ασθενών μας, όποια στιγμή χρειαστεί.

Βιογραφικό Δ. Σπηλιόπουλου

Ο οδοντίατρος Δημήτριος Σπηλιόπουλος αποφοίτησε το 2010 από το ΕΚΠΑ - Οδοντιατρική Σχολή.

Το 2012 παρακολούθησε μονοετές πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο UCLA της Αμερικής βασιζόμενο στην Αισθητική Οδοντιατρική (σε συνεργασία με το gIDe Institute).

Το 2014 και υπό την επίβλεψη μεγάλων κλινικών οδοντιάτρων και του Αμερικανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου (ADA), συμμετείχε στο Κλινικό Μάστερ Αισθητικής και Επανορθωτικής Οδοντιατρικής.

Το 2015 συμμετείχε στο μονοετές πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Κολωνίας και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Εμφυτευμάτων στην Χειρουργική και Εμφυτευματολογία.

Το 2016 συμμετείχε στο μονοετές πρόγραμμα του Mauro Fradeani (Ιταλία), ενός από τους πρωτοπόρους Οδοντιάτρους στην Προσθετική παγκοσμίως, στην Αισθητική και Λειτουργική Αποκατάσταση του Στοματογναθικού Συστήματος.

Τέλος, συμμετέχει σε σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωση σε θέματα προσθετικής, εμφυτευμάτων και αισθητικών αποκαταστάσεων.

Παράλληλα με τη λειτουργία της PSC, o Δημήτριος Σπηλιόπουλος από το 2011 έως το 2017 επέκτεινε τις δραστηριότητές του στη Δανία ιδρύοντας τη δική του κλινική, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με μια ακόμη ομάδα γιατρών σε άλλη κλινική της Κοπεγχάγης. Στο διάστημα αυτό παρακολούθησε 4000 ασθενείς και χειρίστηκε πολλές ειδικές περιπτώσεις αισθητικών αποκαταστάσεων.

Επίσης τα 2 τελευταία χρόνια συνεργάζεται με μια από τις παλαιότερες κλινικές του Ηνωμένου Βασιλείου που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου και αναλαμβάνει περιστατικά αισθητικής οδοντιατρικής, από την αποκατάσταση ενός δοντιού μέχρι ολόκληρο τον φραγμό.

Από το 2014 και έπειτα, αναπτύχθηκε μόνιμη συνεργασία με τον δρ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, Clinical Assistant Professor στο Πανεπιστήμιο του Rochester ο οποίος διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα και είναι ο εξειδικευμένος επιστημονικός συνεργάτης σε σύνθετες χειρουργικές αποκαταστάσεις όπως οι οστικές αναπλάσεις.

«Perfect Smile Clinic»
Δημήτριος Γ. Σπηλιόπουλος
Λεωσθένους 2, Εμπορικό Κέντρο, 4ος όροφος, Λαμία
Τηλ. 2231067548
Facebook: Δημήτριος Σπηλιόπουλος - Perfect Smile Clinic

Instagram: dr.spdimitrios
https://psclinic.gr