ΝΒ Τζιανέτας : H No1 επιλογή λιπαντικών με την υπογραφή της Petronas!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 08:46 ΝΒ Τζιανέτας : H No1 επιλογή λιπαντικών με την υπογραφή της Petronas!

Η Petronas Lubricants είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής λιπαντικών για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, επαγγελματικά αυτοκίνητα, γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα έργων και βιομηχανίες με πάνω από ενενήντα χρόνια δυναμικής παρουσίας στο διεθνές προσκήνιο.

Η εμπειρία της στον τομέα και η υψηλή τεχνολογία που υιοθετεί, οδηγεί στην παραγωγή αξιόπιστων προϊόντων ανώτερης ποιότητας, με στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης απόδοσης του κινητήρα και την άριστη προστασία των μηχανικών μερών κάθε οχήματος.

H NB ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά, επίσημος, πλέον, έμπορος για το νομό Φθιώτιδας των λιπαντικών PETRONAS, σας προσφέρει την ολοκληρωμένη σειρά των λιπαντικών PETRONAS, το αποτέλεσμα εξελιγμένης έρευνας της Petronas Lubricants που είναι ο επίσημος συνεργάτης τεχνολογίας της ομάδας Mercedes AMG PETRONAS FormulaOne.

Πλεονεκτήματα των λιπαντικών PETRONAS:

  • Εξαιρετικός έλεγχος της οξείδωσης σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, προσφέροντας λιπαντική σταθερότητα και αποτρέποντας βλάβες.
  • Ειδική σύνθεση που μειώνει τα κατάλοιπα παρέχοντας ανώτερη προστασία στον κινητήρα, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά και ενισχύοντας την απόδοσή του.
  • Εξαιρετική σταθερότητα της υψηλής διατμητικής τάσης του λιπαντικού ακόμα και στις υψηλότερες θερμοκρασίες πετυχαίνοντας την παύση της πρόωρης θερμικής αποδόμησης και προλαμβάνοντας πρόβλημα του κινητήρα.
  • Σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου.
  • Δυνατότητα αλλαγής λιπαντικού στο μέγιστο διάστημα που ορίζεται από τον κατασκευαστή.
  • Άμεση λίπανση κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της τριβής και της φθοράς του κινητήρα.

Μάθετε περισσότερα με ένα τηλέφωνο στο 2231 0 29200.
Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε και να επιλέξουμε υπεύθυνα το λιπαντικό που ταιριάζει στο δικό σας αυτοκίνητο.

PETRONAS SELENIA: Γνήσια λιπαντικά των Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia.

Η νέα σειρά λιπαντικών υψηλής τεχνολογίας SYNTIUM δημιουργήθηκε από την αγωνιστική εμπειρία της PETRONAS στη Formula 1.

Τα PETRONAS URANIA είναι τεχνολογικά προηγμένα λιπαντικά, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ακραίες απαιτήσεις όλων των επαγγελματικών οχημάτων βαρέως τύπου.

Η σειρά ARBOR είναι το αποτέλεσμα της έρευνας της Petronas Lubricants για τα επαγγελματικά οχήματα, γεωργικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων νέας γενιάς.

«Τζιανέτας Ανταλλακτικά»

Ν.Β. ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ
Ολυμπιονικών & Λ. Τσαγγάρη, Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 29200, 22310 34945
www.tzianetas.gr
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για delivery στο χώρο σας καλέστε στο 22310 37900.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση