Και το όνομα αυτής... Αρτεμησία !!!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 09:02 Και το όνομα αυτής... Αρτεμησία !!!

Βαφτίστηκε η πρώτη εγγονή του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου.

Δύο χρόνια πριν ο Φθιώτιδος Συμεών είχε παντρέψει τη δικηγόρο Μαρία Καραΐσκου με τον πολιτικό μηχανικό Νώντα Μούσιο, στενό φίλο και Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν και ο κουμπάρος.

Το απόγευμα του Σαββάτου (21/8) ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας ήταν επίσης αυτός που βάφτισε την κορούλα τους στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Το όνομα της νεοφώτιστης, Αρτεμησία. Όπως λένε και τη γιαγιά της, μια ταπεινή και εξαιρετική Κυρία, που όπως είπε και ο Σεβασμιώτατος της αξίζει και με το παραπάνω να είναι η πρώτη κυρία του Δήμου Λαμιέων.

Νονά της Αρτεμησίας η φίλη του ζευγαριού Ευαγγελία Σοφρώνη, η οποία ειναι Διευθύντρια του Γραφείου Δημάρχου Αθηναίων.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το χαρμόσυνο αυτό γεγονός ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη, που είχαν παντρέψει τη Μαρία και τον Νώντα.

«Όταν οι συνεργάτες γίνονται φίλοι και οι φίλοι οικογένεια, τις χαρές τις μοιραζόμαστε και είναι ακόμα μεγαλύτερες. Να σε χαιρόμαστε Αρτεμησία! ❤️», έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση