Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Γρήγορες και αξιόπιστες αναλύσεις κρασιού και λαδιού!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 08:46 Λαμία: Γρήγορες και αξιόπιστες αναλύσεις κρασιού και λαδιού!

Το Οινολογικό Εργαστήριο νοιάζεται για εσάς και σας προσφέρει μειωμένες τιμές στις οινολογικές αναλύσεις λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αυτής της απαιτητικής χρονιάς, φροντίζοντας ώστε και οι μεγάλοι και οι μικροί παραγωγοί να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο και μεράκι.

Η υπεύθυνη Έφη Χρονοπούλου, Γεωπόνος Γ.Π.Α. - M.Sc. Οινολόγος - Αμπελουργός, βρίσκεται δίπλα στον παραγωγό, παρέχοντάς του την απαραίτητη στήριξη και τα εφόδια για όλα τα στάδια της καλλιέργειάς του.

Στο χώρο του «Περί Οίνου και Ελαίου» μπορείτε να κάνετε με αξιοπιστία αναλύσεις κρασιού και λαδιού, στο εκσυγχρονισμένο Οινολογικό του εργαστήριο.

Σας παρέχουν επίσης:

  • Συμβουλευτική οινοποίησης,
  • Ανάλυση μούστου και κρασιού, και
  • Όλες τις οινολογικές ουσίες για τη σωστή έκβαση της ζύμωσης

Ενημερώσου για τα ειδικά πακέτα τιμών για παρακολούθηση αρχική (μούστος) και τελική (τελείωμα ζύμωσης) του κρασιού, ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κρασί σου.

Στο «Περί Οίνου και Ελαίου» πραγματοποιούνται και αναλύσεις ελαιολάδου.  Μέσω της βασικής ανάλυσης λαδιού (Οξύτητα (% ελαϊκό οξύ), Αριθμός υπεροξειδίων, Δείκτες Κ270–Κ232–ΔΚ) γίνεται η κατάταξή του. Τέτοιες αναλύσεις εξυπηρετούν τόσο τον παραγωγό όσο και τον έμπορο καθώς στην περίπτωση εμπορίας του ελαιολάδου, είναι υποχρεωτική η αναγραφή της κατηγορίας στην οποία ανήκει αυτό, καθώς και οι τιμές των παραμέτρων.

Οι απαντήσεις των αναλύσεων μούστου δίνονται την ίδια μέρα!

Στο Γεωπονικό τμήμα του καταστήματος «Περί Οίνου και Ελαίου», κάθε παραγωγός βρίσκει γεωργικά εφόδια (φάρμακα-λιπάσματα) σε συνδυασμό με τη παρακολούθηση της καλλιέργειας με εξειδίκευση στο αμπέλι, στην ελιά και στον τομέα της δενδροκομίας.

Αναλαμβάνουν μελέτες και εγκαταστάσεις νέων δενδρωδών καλλιεργειών και την υλοποίηση μελετών/προγραμμάτων για οινοποιεία. 

Επικοινωνήστε τώρα με το Οινολογικό Εργαστήριο στη Λαμία και ενημερωθείτε για τα ειδικά πακέτα τιμών!

Στο «Περί Οίνου και Ελαίου» θα βρείτε ακόμη:

  • Προϊόντα ερασιτεχνικής χρήσης 
  • Είδη υγειονομικής σημασίας
  • Γεωργικά Μηχανήματα
  • Αρδευτικά συστήματα - αυτοματισμούς


Όλα όσα χρειάζεστε για την καλλιέργειά σας, θα τα βρείτε στο κατάστημα «Περί Οίνου και Ελαίου».

«Περί Οίνου και Ελαίου»
Υπεύθυνη: Έφη Χρονοπούλου
Ανθήλης 22, Λαμία (πίσω από το ΙΚΑ)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231306955 και 6976367923
Facebook: Περί Οίνου και Ελαίου