Φροντιστήρια ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ: 1994 - 2021! Περισσότεροι από 2.500 επιτυχόντες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 07:34 Φροντιστήρια ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ: 1994 - 2021! Περισσότεροι από 2.500 επιτυχόντες

27  χρόνια ΣΥΝΕΠΕΙΑ … ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ … ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ … ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές, 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε τις πιο επιμελημένες και αποδοτικές φροντιστηριακές υπηρεσίες.

Διδάσκουμε όλα τα μαθήματα ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και ΛΥΚΕΙΟΥ.

Προσαρμόζουμε διαρκώς τη διδασκαλία μας στις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος.

Συγκροτούμε ευέλικτα ομοιογενή τμήματα.

Υποσχόμαστε μεθοδική  εργασία, συνέπεια και στήριξη των μαθητών μας σε όλες τις επιμέρους εκπαιδευτικές και ψυχολογικές τους ανάγκες.

Ενημερώνουμε με ειλικρίνεια για τις επιδόσεις και την προοπτική εξέλιξης και επιτυχίας των μαθητών μας.

Εφαρμόζουμε όλα τα υγειονομικά μέτρα με στόχο τη διασφάλιση και προστασία της υγείας όλων μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ 

"Πες στα παιδιά να μη σταματούν να προσπαθούν τον ουρανό να αγγίξουν¨ Εκφράζοντας τις πιο ειλικρινείς μου ευχές σας συγχαίρω για την είσοδό σας στο πανεπιστήμιο, σας ευχαριστώ για την τιμή που κάνατε σε μένα και στους συναδέλφους μου να είστε μαθητές μας και σας ζητώ να μη σταματήσετε ποτέ να αγωνίζεστε για τα όνειρά σας, ακόμη κι εκείνα που ίσως κάποτε θεωρήσατε αδύνατα. Καλές σπουδές. Πάντα να θυμάστε ότι το όριο των ονείρων σας δεν πρέπει να είναι άλλο από το ¨ άγγιγμα του ουρανού¨

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση