Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αχλαδιώτη Βασιλική - Οι επιτυχίες συνεχίζονται

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 08:30 Λαμία: Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αχλαδιώτη Βασιλική - Οι επιτυχίες συνεχίζονται

«Με την ελπίδα ότι ακόμα και σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς που ζούμε δε θα χάσουμε ποτέ την πίστη μας στους εαυτούς μας και δε θα σταματήσουμε ποτέ να κυνηγάμε τα όνειρά μας!»

Πλησιάζοντας στο ξεκίνημα μιας νέας δημιουργικής σχολικής χρονιάς θέλουμε να συγχαρούμε θερμά όλους τους μαθητές μας που παρά τις αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να διαπρέψουν στις απαιτητικές εξετάσεις γλωσσομάθειας περιόδου 2020-21 και να ολοκληρώσουν με επιτυχία ένα ακόμη σχολικό έτος.

Θα θέλαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε ολόψυχα για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και να σας ενημερώσουμε ότι οι Εγγραφές για το σχολικό έτος 2021-22 έχουν ήδη ξεκινήσει καθημερινά 11:00 - 13:00 & 18:00 - 20:30 τηλεφωνικά ή στον χώρο του σχολείου μας.

Σε μια ακόμη δύσκολη και απαιτητική χρονιά για όλους, το σχολείο μας υποδέχθηκε τους μικρούς και μεγάλους μαθητές μας, εναρμονισμένο με τις οδηγίες και τα μέτρα δημόσιας υγείας του ΕΟΔΥ, με κατάλληλα διαρρυθμισμένους χώρους ώστε να μεγιστοποιείται η απόσταση μεταξύ των μαθητών και ανακατανομή των ήδη ολιγομελών τμημάτων και μαθητών μας ανά αίθουσα.

Με την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας οι ηλεκτρονικές τάξεις μας λειτούργησαν άμεσα και τα μαθήματα συνεχίστηκαν απρόσκοπτα σε μορφή τηλεδιασκέψεων μέσω σύγχρονης πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης καθώς και επιπρόσθετης ατομικής μελέτης στο σπίτι με δική μας επίβλεψη ώστε να παρακολουθούμε στενά την πρόοδο όλων των μαθητών μας.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, και την καινούρια σχολική χρονιά στον εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα χώρο μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες ιδέες και καινοτομίες με γνώμονα πάντοτε την αγάπη μας για τις ξένες γλώσσες. Επιπλέον, καλούμε τους νέους μας φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας να επικοινωνήσουν μαζί μας και να ενημερωθούν για το έργο και τις μεθόδους διδασκαλίας μας!

Τελευταίες εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2021-22:

  • σύγχρονο περιβάλλον διδασκαλίας στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μας
  • βιωματική εκμάθηση και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες (μάθημα έξω από την τάξη, projects, διαδραστικά τετράδια, θέατρο, μαγειρική, English puppetry, TEDx ομιλίες, podcasts, υποτιτλισμός, escape rooms, τηλεπαιχνίδια γνώσεων)
  • νέες τεχνολογίες (διαδραστικοί πίνακες, ηλεκτρονικές τάξεις και υπερσύγχρονες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης)

Στο σχολείο μας λειτουργούν αυστηρά ολιγομελή τμήματα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε μαθητή:

  • pre–junior για εξοικείωση με την αγγλική γλώσσα από μικρή ηλικία θέτοντας γερές βάσεις για τη μετάβαση στην a’ junior
  • junior & εφήβων με επικοινωνιακή προσέγγιση στη διδασκαλία και πολυαισθητηριακές δραστηριότητες
  • ενηλίκων & φοιτητών με εντατικά προγράμματα φοίτησης
  • προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις - ειδικό μάθημα
  • ιδιαίτερα μαθήματα

Επιπλέον, κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς και θέλοντας να καταστήσουμε προσιτή την πρόσβαση στη γνώση, το σχολείο μας παρέχει φιλικά δίδακτρα καθώς και τις εξής προσφορές:

  • τάξη pre-junior σε προνομιακή τιμή
  • έκπτωση σε αδέλφια
  • έκπτωση στη δεύτερη ξένη γλώσσα
  • ειδικές τιμές σε φοιτητές & γονείς και κηδεμόνες μαθητών μας

Στην προσπάθειά μας να καλλιεργήσουμε και να δυναμώσουμε την αγάπη για τις ξένες γλώσσες, οι οποίες αναμφίβολα αποτελούν επένδυση για το μέλλον, το σχολείο μας προσφέρει τμήματα παιδικά, εφηβικά καθώς και ενηλίκων & φοιτητών για τις παρακάτω γλώσσες:

  • Αγγλικά
  • Γαλλικά
  • Γερμανικά
  • Ιταλικά

«Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βασιλική Αχλαδιώτη»
Μάρκου Μπότσαρη 39, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 37049
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.achladioti.gr
Facebook: Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αχλαδιώτη Βασιλική
Instagram: achladioti_school

Εγγραφές - Πληροφορίες
Καθημερινά τηλεφωνικώς ή στον χώρο μας 11:00 - 13:00 & 18:00  20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε στις σελίδες μας και να ενημερωθείτε πρώτοι για τις καινούργιες παροχές μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Έναρξη μαθημάτων 13 Σεπτέμβρη

Καλή σχολική χρονιά!