ΚΞΓ Καραγκούνη Γεωργία: Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια και προσφέρουμε έκπτωση 40% στα Γερμανικά!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 07:42 ΚΞΓ Καραγκούνη Γεωργία: Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια και προσφέρουμε έκπτωση 40% στα Γερμανικά!

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και σας το ανταποδίδουμε!!!

Με 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Καραγκούνη Γεωργία» έχει αποδείξει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στο μαθητή.

Είμαστε έτοιμοι και φέτος να υποδεχτούμε όλους τους μικρούς μας φίλους!

Κάντε τώρα την εγγραφή σας και κερδίστε έκπτωση 40% στα δίδακτρα των Γερμανικών, για όλες τις νέες εγγραφές.

Αγαπητοί γονείς,

Κατόπιν μιας πρωτόγνωρης και άκρως απαιτητικής χρονιάς, ανυπομονούμε να ανοίξουμε τις πόρτες του Κέντρου μας και να υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους στον πλέον φυσικό τους χώρο , αυτό της γνώσης και της κοινωνικοποίησης.

Έπειτα από 10 χρονιά επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, επανερχόμεθα πιο δυναμικά με κινητήριο δύναμη την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε αυτή τη 10ετια. Αφουγκραζόμαστε τις σύγχρονες απαιτήσεις , εξελίσσουμε τις εκπαιδευτικές μας παροχές , είμαστε σύμμαχοι στις αναζητήσεις των μαθητών μας στηρίζοντας τους πάντα ψυχολογικά και μαθησιακά.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Καραγκούνη Γεωργία» γιορτάζει φέτος την 10 έτη του παρουσία και προσφέρει σε όλες τις νέες εγγραφές στο μάθημα των Γερμανικών έκπτωση 40% στα δίδακτρα.

Δική μας ευθύνη είναι η οργάνωση της επιτυχίας κάθε μαθητή , η μετάδοση της αγάπης για την ξενόγλωσση μάθηση και το καταφέρνουμε μέσα από την εμπειρία, την γνώση και την οργανωτικότητά μας.

Παρέχουμε λοιπόν:

►Ομοιογενή τμήματα ακολουθώντας την βιωματική και συμμετοχική διαδικασία μάθησης

Blended teaching τμήματα τόσο για τους επιθυμούντες την φυσική παρουσία όσο και τους λάτρεις της διαδικτυακής διδασκαλίας

Καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία και δια δραστικά εποπτικά μέσα ικανοποιώντας όλες τις μαθησιακές ανάγκες

Προσιτά δίδακτρα και σημαντικές εκπτώσεις

Τμήματα ενήλικων αλλά και για όσους επιθυμούν προετοιμασία για εξετάσεις του ΑΣΕΠ

Αγγλικά και Γερμανικά με ευελιξία ωραρίων και τμημάτων

Παρά τις δυσκολίες της περασμένης χρονιάς, τα παρεχόμενα από εμάς εφόδια προς τους μαθητές μας απέδωσαν τα μέγιστα και αυτό το ομολογούν οι επιτυχίες μας.

Αξίζει τον κόπο να γνωρίσετε από κοντά το έργο μας, να γίνετε μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και όλοι μαζί να πορευτούμε στο μαγικό ταξίδι της γνώσης!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Διεύθυνση σπουδών:

Καραγκούνη Γεωργία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231300238 & 6981094010
Λαρίσης 42, Γαλανέικα Λαμίας
Facebook: Γεωργία Καραγκούνη
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση