Λαμία: Βελτίωσε τώρα τη φυσική σου κατάσταση με μόλις 20' προπόνηση την εβδομάδα - Δες πως!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 08:12 Λαμία: Βελτίωσε τώρα τη φυσική σου κατάσταση με μόλις 20' προπόνηση την εβδομάδα - Δες πως!

Το miha bodytec ήρθε για να μείνει στη Λαμία!

Στη συμβολή των οδών Ασωπού και Ιουστινιανού, βρίσκεται το «Optimus EMS studio» που παρέχει υπηρεσίες ευεξίας σώματος, με την πλέον καινοτόμο τεχνολογία EMS miha botytec.

Η προπόνηση EMS είναι ένα σύστημα εξάσκησης που βασίζεται στην ηλεκτροδιέγερση των μυών. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι επιτυγχάνει γρήγορα και βιώσιμα αποτελέσματα που ενισχύουν την εκγύμνασή σας, από την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό.

Το miha bodytec ενισχύει τη μυϊκή συστολή προκειμένου να προπονήσουμε βαθύτερα μυϊκά στρώματα και όλες τις μυϊκές μας ομάδες ταυτόχρονα. Έτσι επιτυγχάνουμε βέλτιστα αποτελέσματα με ελάχιστο χρόνο προπόνησης!

Η αύξηση της μυϊκής δύναμης και η μυϊκή σταθερότητα παίζουν βασικό ρόλο στη καθημερηνότητά μας. Βαθιά, σταθεροποιητικοί μύες είναι δύσκολο να ενεργοποιηθούν με συμβατικές μεθόδους.

Το «Optimus EMS studio» σας δίνει τη δυνατότητα - με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος - να προπονηθείτε αποτελεσματικά, εξοικονομώντας χρόνο. Οι προπονητές μας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε ένα βέλτιστο επίπεδο φυσικής κατάστασης ώστε να αισθάνεστε καλύτερα, δυνατότεροι και πιο υγιείς μετά από λίγες συνεδρίες.

"20΄ την εβδομάδα αρκούν για να αλλάξουμε το σώμα σας"

Οφέλη και Αποτελέσματα του miha bodytec:

  • Αύξηση μυϊκής δύναμης και μάζας
  • Ενεργοποίηση του μεταβολισμού 
  • Μηδενισμό τραυματισμών διασφαλίζοντας μηδενική τριβή των χόνδρων, για την απολυτή ασφάλεια των αρθρώσεων, με ισομετρική άσκηση
  • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και μυϊκής χαλάρωσης 
  • Ιδανικό για ορθοπεδικές παθήσεις: Μετριάζει τις σωματικές ενοχλήσεις αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τους πόνους στη μέση, τον αυχένα, και τις επιγονατίδες.
  • Ενδυνάμωση του Πυελικού εδάφους και μείωση των προβλημάτων ακράτειας
  • Βελτίωση Αθλητικής Απόδοσης 
  • Απώλεια βάρους και σωματικού λίπους

Οι προπονήσεις είναι ατομικές (personal training) και πραγματοποιούνται με προγραμματισμένο ραντεβού!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!

Επικοινωνήστε με το «Optimus EMS studio» και μιλήστε με έναν από τους πέντε πιστοποιημένους προπονητές του, ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube, για να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το EMS.

«Optimus EMS studio»
Ασωπού 12 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6936653003 και 2231181389
Facebook: Optimus EMS studio
Instagram:
mihabodyteclamia
Twitter: Optimus EMS studio
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  Miha Bodytec

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση