Λαμία: Νέα τμήματα στο Ωδείο «Εν Ωδαίς»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 08:12 Λαμία: Νέα τμήματα στο Ωδείο «Εν Ωδαίς»

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Ωδείο «Εν Ωδαίς» - Ενημερωθείτε για όλα τα νέα τμήματα.

Το Ωδείο «Εν Ωδαίς», Μάρκου Μπότσαρη 3 στη Λαμία, είναι έτοιμο να υποδεχθεί και φέτος τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του.

Οι εγγραφές άρχισαν!

Νέα τμήματα:

►Τμήματα κλασικού τραγουδιού, φωνητικής και ορθοφωνίας για Όπερα, Μιούζικαλ και Έντεχνο Λαϊκό τραγούδι.

Ο μαθητής παρακολουθώντας τα μαθήματα έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την τεχνική του, μέσα από ασκήσεις τοποθέτησης της φωνής, αλλά και να έρθει σε επαφή με διάφορα είδη ρεπερτορίου.

Μάθε τις δυνατότητες της φωνής σου με τη μονωδό, υψίφωνο και δραματική σοπράνο Κατερίνα Οικονόμου. Μία πολύ σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Στόχος των μαθημάτων είναι η εξωτερίκευση της έκφρασης του μαθητευόμενου και η σταδιακή απελευθέρωση της φωνής, δεδομένου ότι ο κάθε μαθητής έχει ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης.

Δείτε το πλούσιο βιογραφικό της Κατερίνας Οικονόμου:

Δείτε βίντεο:

►Εργαστήρι μουσικής προπαιδείας

Από το 2016 το Ωδείο «Εν Ωδαίς» έχει δημιουργήσει το Εργαστήρι μουσικής προπαιδείας, για παιδιά 4-6 ετών: Τραγούδι, μουσικοκινητική, ρυθμός και γνωριμία με τη μουσική.

Στο χώρο διατίθενται όλα τα μουσικά όργανα, που θα τους δώσουν τα πρώτα ερεθίσματα γύρω από τη μουσική, καθώς και για το αντικείμενο του μαθήματος.

Δωρεάν εγγραφή και το υλικό για το μαθητή, όπως επίσης και ένα μουσικό όργανο προπαιδείας.

Εργαστήρι μουσικής προπαιδείας από το Ωδείο «Εν Ωδαίς»... Τα παιδιά το λατρεύουν!

 

Δείτε βίντεο:

►Ψηφιακή μουσική τεχνολογία

Μάθε να χρησιμοποιείς επαγγελματικά προγράμματα παραγωγής, μπες στον κόσμο της μουσικής και φτιάξε τα δικά σου τραγούδια.

Μάθε όλα τα μυστικά της μουσικής παραγωγής από τον καταξιωμένο καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου «Εν Ωδαίς», Κωνσταντίνο Γκίτση.

Δείτε βίντεο:

Αν αγαπάς και εσύ τη μουσική και θες να ταξιδέψεις στο μαγικό της κόσμο, έλα τώρα στο Ωδείο «Εν Ωδαίς».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 22310 51357.

Ωδείο «Εν Ωδαίς»
Μάρκου Μπότσαρη 3 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 51357
Site:
www.enwdais.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση