Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Το απόλυτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Φθιώτιδα αποκλειστικά για ενήλικες - Νέα τμήματα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 19:14 Λαμία: Το απόλυτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Φθιώτιδα αποκλειστικά για ενήλικες - Νέα τμήματα!

Είσαι ενήλικας; Αναζητάς αξιόπιστο Κέντρο Ξένων Γλωσσών; Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση!

Έλα τώρα στο «ENGstep», Καραϊσκάκη 30 στην Πλ. Λαού, και επίλεξε να μάθεις Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά - τώρα ΚΑΙ Ρωσικά - άμεσα, εύκολα και αξιόπιστα.

Το απόλυτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, αποκλειστικά για ενήλικες (όχι λίγο απ’ όλα…), με εξειδικευμένους καθηγητές στην διδασκαλία ενηλίκων και πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία της εκάστοτε γλώσσας!

Εγγραφές έως 7 Οκτωβρίου 2022 - Έναρξη νέων τμημάτων: Από 10 Οκτωβρίου 2022.

  • Εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ενηλίκων.
  • Εξ αποστάσεως & διά ζώσης μαθήματα
  • Ολιγομελή τμήματα (έως 6 μαθητές)
  • Φιλικά δίδακτρα και ειδικά εκπτωτικά προγράμματα
  • Ιδιαίτερα μαθήματα
  • Απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού (4 δεξιοτήτων), όχι μόνο από το ΑΣΕΠ, αλλά και διεθνώς
  • Ταχύρρυθμη αλλά ΠΟΙΟΤΙΚΗ εκπαίδευση
  • Εξασφάλιση σπουδαστών με απόκτηση διακεκριμένων πιστοποιητικών
  •  Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών / υπηρεσίες:
  • Απόκτηση πιστοποιητικού Αγγλικών, επιπέδου B2 (Lower) / C2 (Proficiency), αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και χώρες του εξωτερικού σε 3 μήνες!
    (OCN, Open College Network/TiE, TestofInteractiveEnglish)

 

Γενική εκμάθηση Αγγλικών & απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΑΣΕΠ και χώρες του εξωτερικού, επιπέδου B2 (Lower) / C2 (Proficiency), σε 9 ή 14 μήνες!
(Cambridge, Michigan, OCN, TiE, NOCN)

Προετοιμασία IELTS για εισαγωγή σε πανεπιστήμια ή εύρεση εργασίας στο εξωτερικό σε 3 μήνες!

Business English (General / Specified) – Εξειδικευμένη ορολογία & Επαγγελματικές μορφές επικοινωνίας για οποιοδήποτε επάγγελμα
(Cambridge)

Γενική εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας & απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΑΣΕΠ και χώρες του εξωτερικού, επιπέδου B2 (Lower) / C2 (Proficiency), σε 16 μήνες!
(Cervantes)

Γενική εκμάθηση της Ιταλικής Γλώσσας & απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΑΣΕΠ και χώρες του εξωτερικού, επιπέδου B2 (Lower) / C2 (Proficiency), σε 16 μήνες!
(Celi, PLIDA, Diploma)

Γενική εκμάθηση της Ρωσικής Γλώσσας & απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΑΣΕΠ και χώρες του εξωτερικού, επιπέδου B2 (Lower) / C2 (Proficiency)!
(Pushkin)

Γενική εκμάθηση της Γαλλικής Γλώσσας & απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΑΣΕΠ και χώρες του εξωτερικού, επιπέδου B2 (Lower) / C2 (Proficiency), σε 16 μήνες!
(DELF)

Γενική εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας & απόκτηση αναγνωρισμένου πιστοποιητικού από το ΑΣΕΠ και χώρες του εξωτερικού, επιπέδου B2 (Lower) / C2 (Proficiency), σε 16 μήνες!

(Goethe, OSD)

Δημιουργία Επαγγελματικού Βιογραφικού στην Αγγλική γλώσσα

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το επαγγελματικό σου βιογραφικό ποιοτικά και αποτελεσματικά έτσι ώστε να έχεις σίγουρη επιτυχία στον εργασιακό σου τομέα.
Είναι βέβαιο ότι ένα σωστά δημιουργημένο επαγγελματικό βιογραφικό προσδίδει κύρος και αξία, και θα σε οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους σου από ποτέ…

Διαθέσιμες γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά

Μεταφράσεις

Εξαιρετική ποιότητα μεταφράσεων ακόμη και σε σύνθετα επιστημονικά κείμενα.

Διαθέσιμες γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά

Για πρώτη φορά στη Φθιώτιδα, οποιοσδήποτε ενήλικας θέλει να αποκτήσει γνώση και ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πιστοποίηση, όσον αφορά την ξενόγλωσση εκπαίδευση, επιτέλους έχει ένα περιβάλλον δημιουργημένο αποκλειστικά για αυτόν!

«ENGstep»: Εκεί που η ποιότητα και η αξιοπιστία, οδηγούν στην επιτυχία!

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα διά ζώσης ή διαδικτυακό ραντεβού για να εγγραφείτε στο κέντρο μας.

Ωράριο λειτουργίας: 09:00' - 23:00', Δευτέρα - Παρασκευή.

«ENGstep»
Υπεύθυνος: Δημήτρης Μαντζιούτας-Κατσαρός
Καραϊσκάκη 30, Πλατεία Λαού
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231 067931 - 6973684733

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: ENGstep
Site: engstep.gr
Instagram: engstep_edu