Τώρα όλοι έχουν δέμα από τη Λαμία! Εσείς ?

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 08:02 Τώρα όλοι έχουν δέμα από τη Λαμία! Εσείς ?

Έχετε παιδιά που σπουδάζουν και τους λείπει το σπιτικό φαγητό; Ηλικιωμένους γονείς που θέλετε να τους στείλετε είδη πρώτης ανάγκης; Σας έχουμε τη λύση!!

Η εταιρεία ταχυμεταφορών «Έχεις δέμα», Σμύρνης 9 στη Λαμία, σας λύνει τα χέρια!

Άμεση μεταφορά - Ασφαλής παράδοση - Οικονομικά πακέτα.

Φοιτητικά πακέτα:

Σεβόμενοι την ανησυχία των γονιών, στο «Έχεις δέμα» δημιουργήσαμε ένα πρότυπο κέντρο μεταφοράς και αποστολής δεμάτων για φοιτητές.

Προσφέρουμε έτσι τη δυνατότητα στους γονείς να κάνουν ασφαλείς αποστολές, αλλά και στους φοιτητές να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις άμεσα στο χώρο τους.

Αναλαμβάνουμε την αποστολή φαγητών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τα τρόφιμα μεταφέρονται και παραδίδονται αυθημερόν με όχημα ψυγείο της εταιρείας μας, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υγιεινής, στις κατάλληλες θερμοκρασίες (0-3ºC), κατόπιν ειδικής άδειας της Διεύθυνσης Υγιεινής του Υπουργείου Υγείας, ώστε να φτάνουν φρέσκα στον παραλήπτη του.

Έτσι λοιπόν, μπορείτε να στείλετε μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, πίτες, φρούτα, είδη σούπερ μάρκετ, ρουχισμό, βιβλία, παιχνίδια και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε, σε δέματα τα οποία παραδίδονται με ταχύτητα και συνέπεια από το «Έχεις δέμα», στο σπίτι τους.

Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς... Στόχος μας οι ικανοποιημένοι γονείς και φοιτητές!

Οικογενειακά πακέτα:

Έχετε ηλικιωμένα άτομα στην οικογένεια; Ανησυχείτε για τους παππούδες σας που μένουν μακριά και το πως θα προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης;

Το «Έχεις δέμα» μεταφέρει σε εκείνους άμεσα, τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε, σε κατάλληλες συνθήκες συντήρησης και στις πιο οικονομικές τιμές.

Οικονομικά πακέτα:

Στο «Έχεις δέμα», προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και την πανδημία του Covid 19, δημιουργήσαμε ειδικά για εσάς μοναδικά οικονομικά πακέτα.

Η μεταφορά στη Λαμία δεμάτων ή πραγμάτων που δεν χρειάζεται το παιδί σας, επιστρέφονται ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε για τον τρόπο συσκευασίας και μεταφοράς.

«Έχεις δέμα»... Ήρθε για να κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη!

Ταχυμεταφορές «Έχεις δέμα»
Σμύρνης 9 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231093190, 6987415214 και 6987415216

www.exeisdema.gr

Facebook: Έχεις Δέμα
Instagram: exeisdema
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση