Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Φρέναρε με ασφάλεια...μόνο με τα ανταλλακτικά Τζιανέτας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 07:18 Λαμία: Φρέναρε με ασφάλεια...μόνο με τα ανταλλακτικά Τζιανέτας!

Στη ΝΒ ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ Ανταλλακτικά δε γνωρίζουμε συμβιβασμούς όταν πρόκειται για πρωτοποριακές λύσεις, κορυφαία ποιότητα και μέγιστη ασφάλεια στο φρενάρισμα.

Γι'αυτό θα βρείτε αποκλειστικά σε εμάς δισκόφρενα και δισκοπλάκες της Textar.

Textar σημαίνει απαράμιλλη ποιότητα,μεγάλη διάρκεια ζωής και απόλυτη άνεση στο φρενάρισμα.

Περισσότερα από 1.640 τακάκια δισκόφρενων, περισσότερες από 1.635 δισκόπλακες, 390 σιαγόνες φρένων, 190 κιτ και 195 ταμπούρα…

Με αυτά η Textar προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες για τα σύγχρονα οχήματα. Δεν είναι τυχαία προμηθευτές και συνεργάτες στην εξέλιξη προϊόντων των κορυφαίων κατασκευαστών οχημάτων σε όλο τον κόσμο.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία πέδησης αιχμής, τα συστήματα πέδησης της Textar σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με ακρίβεια για να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια, απόδοση και άνεση.

Αυτή η αδιάλλακτη προσέγγιση αποτελεί τον πυρήνα των αξιών της Textar για περισσότερα από 100 χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο η Textar παραμένει έως σήμερα έμπιστος συνεργάτης των παγκοσμίως ηγετικών κατασκευαστών οχημάτων.

 

 

Η Textar φέρνει το μέλλον σήμερα, παρουσιάζοντας τη νέα γενιά φερμουίτ epad για μεγαλύτερη οδηγική άνεση και χρησιμοποιώντας υλικά τριβής, τα οποία έχουν ήδη δοκιμαστεί στη βιομηχανία αρχικού εξοπλισμού.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό με την πρώτη ματιά. Για την κατασκευή των epad της Textar χρησιμοποιούνται η πιο σύγχρονη τεχνολογία τριβής και μια μοναδική σύνθεση υλικών τριβής. Έτσι, οι ζάντες από ελαφρύ μέταλλο και χρώμιο παραμένουν καθαρές και διατηρούν την αστραφτερή λάμψη τους.

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Υπάρχουν όμως και άλλα πλεονεκτήματα. Τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με τακάκια φρένων epad της Textar ακινητοποιούνται σχεδόν αθόρυβα κατά την πέδηση.

Εκτός από αυτές τις εξαιρετικές ιδιότητες οδηγικής άνεσης, τα τακάκια epad της Textar προσφέρουν φυσικά και τις επιδόσεις που αναμένονται από μια ηγετική εταιρεία με παγκόσμια παρουσία.

Στη ΝΒ ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ ανταλλακτικά, προσφέρουμε την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων της TEXTAR σε νέες ανταγωνιστικές τιμές που τα καθιστούν μοναδική σας επιλογή.

Γιατί προτεραιότητα μας είναι η δική σας ασφάλεια… και όταν μιλάμε για ασφάλεια τότε μιλάμε για TEXTAR.  

Δυναμισμός – αξιοπιστία – εξυπηρέτηση – συνέπεια- εμπιστοσύνη: αδιαπραγμάτευτες αρχές μας.

Σήμερα η εταιρεία «Τζιανέτας Ανταλλακτικά» γιορτάζει τα 45 χρόνια λειτουργίας και ανοδικής πορείας.

Προχωράμε όλοι ΜΑΖΙ, διοίκηση , προσωπικό και συνεργάτες σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, στηρίζοντας τη δική σας οικογένεια.
 

«Τζιανέτας Ανταλλακτικά»

Ν.Β ΤΖΙΑΝΕΤΑΣ
Ολυμπιονικών & Λ. Τσαγγάρη, Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 29200, 22310 34945
www.tzianetas.gr
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για delivery στο χώρο σας καλέστε στο 22310 37900.