Ας προσπαθήσουμε για λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 08:30 Ας προσπαθήσουμε για λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους - ΒΙΝΤΕΟ

«Σεβασμός στα ζώα, σημαίνει πολιτισμένη κοινωνία. Στόχος να ευαισθητοποιήσουμε τους αυριανούς δημότες να σέβονται και να αγαπούν τα ζώα...», τονίζει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ο Δήμος Λαμιέων πραγματοποίησε εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας για να ευαισθητοποιήσει τα μικρά παιδιά, ώστε να αγαπήσουν τα ζώα.

Ο στόχος είναι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα ζώα φυλακισμένα ή αδέσποτα στους δρόμους και πραγματικά αξίζει να το προσπαθήσουμε όλοι μαζί, δίνοντας το παράδειγμα και στους αυριανούς δημότες αυτής της πόλης...

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Λαμιέων για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων:

«Ο Πυθαγόρας έλεγε «Τα ζώα μοιράζονται με εμάς το προνόμιο να έχουν ψυχή».
-
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων σηματοδοτεί την ανάγκη ευαισθητοποίησης αλλά και υλοποίησης δράσεων, που στόχο έχουν την προστασία και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά σε όλον τον πλανήτη.
-
Σαν Δήμος Λαμιέων συμμετέχουμε ενεργά στη φροντίδα και την προστασία όλων των ζώων, όλων των ειδών που υπάρχουν στο ζωικό βασίλειο, προσπαθώντας καθημερινά να δρούμε υπέρ της ομαλής συνύπαρξης, προάγοντας την ευαισθητοποίηση όλων, ώστε μαζί να δημιουργήσουμε έναν κόσμο, όπου τα ζώα θα αναγνωρίζονται ως αισθανόμενα όντα και αποζητούν απλά τη προσοχή και την ευγένειά μας.



Και η ευαισθητοποίηση αυτή, όταν ξεκινά από τα μικρά παιδιά που είναι το μέλλον αυτού του τόπου, τότε μπαίνουν οι βάσεις για την ευόδωση των προσπαθειών αυτών και η γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων θα έχει για όλους μας ιδιαίτερη σημασία και δεν θα περιορίζεται σε μια προσπάθεια να καταλαγιάσουν οι τύψεις μας και να απομακρυνθούν οι Ερινύες μας, για όσα δεν κάνουμε και δεν καταφέραμε ως ανθρώπινο είδος για τα ζώα μέχρι σήμερα
».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες ....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση