Λαμία: Στο στεγνοκαθαριστήριο DeLuxe ξέρουν τι σημαίνει πραγματικός βιολογικός καθαρισμός!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 18:02 Λαμία: Στο στεγνοκαθαριστήριο DeLuxe ξέρουν τι σημαίνει πραγματικός βιολογικός καθαρισμός!

Τώρα το στεγνοκαθαριστήριο DeLuxe, στην οδό Σατωβριάνδου 14, στο κέντρο της Λαμίας, εκτός από τον καθαρισμό ρούχων, κλινοσκεπασμάτων & χαλιών, φέρνει την επανάσταση στο βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, καναπέδων, βρεφικού εξοπλισμού και ότι άλλο εσείς θέλετε να καθαρίσετε!

Με μια πρώτη ματιά μπορεί το στρώμα να φαίνεται καθαρό! Είναι όμως στ’αλήθεια?

Δυστυχώς ο καθαρισμός των καναπέδων και των στρωμάτων είναι συχνά μια διαδικασία που παραμελούμε. Ωστόσο, πλήθος παθογόνων οργανισμών φιλοξενείται σ’αυτά με αποτέλεσμα την πρόκληση πολλών αλλεργικών και δερματικών παθήσεων.

Καθώς εκεί περνάμε κατά μέσο όρο 8 ώρες τη μέρα, δηλαδή το 1/3 της ζωής μας, μπορεί εύκολα κανείς να αντιληφθεί ότι ένα απλό σεντόνι,ένα υπόστρωμα ή ένα ριχτάρι δεν είναι αρκετό για να αποτρέψει την ανάπτυξη ακάρεων, μυκήτων, βακτηρίων κ.α. που προκαλούνται από παράγοντες όπως την εφίδρωση ή τα νεκρά κύτταρα του οργανισμού μας.

Ακόμη και από άποψη αισθητικής, ένας αστραφτερός καναπές ή ένα καθαρό στρώμα και στην εξωτερική του επιφάνεια προσδίδει άλλο επίπεδο καθαριότητας.

Συχνά τα σημεία αυτά γίνονται μαγνήτες για λεκέδες από ιδρώτα, ούρα, αίμα, μαυρίλες ή και τρόφιμα, λάδι, καφέ, γάλα κ.α., τα οποία πέραν του οπτικά μη καλαίσθητου αποτελέσματος, γίνονται εστίες μικροβίων.

Ο βιολογικός καθαρισμός εφαρμόζεται σε:

  • Καναπέδες, πολυθρόνες, ταπετσαρισμένες καρέκλες τραπεζαρίας και γραφείου τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.
  • Στρώματα είτε οικιακά είτε μονάδων υγείας, ξενοδοχείων, βρεφικών ή νηπιακών σταθμών κ.α.
  • Βρεφικό εξοπλισμό για να παρέχουμε στους μικρούς μας φίλους ένα ασφαλές περιβάλλον ύπνου και ξεκούρασης

Και μην ξεχνάτε…

Σε εμάς θα βρείτε πλήθος υπηρεσιών για τον καθαρισμό, τη βαφή και τη συντήρηση των ενδυμάτων σας, των υποδημάτων σας, και όλων των ειδών του σπιτιού σας, όπως κουβέρτες, παπλώματα, κουρτίνες, χαλιά σε ασυναγώνιστες τιμές.

Με την υπηρεσία delivery είμαστε στην πόρτα σας την ίδια κιόλας μέρα!

Απλά καλέστε μας στο 2231400375 και κλείστε το ραντεβού σας αμέσως!

Στεγνοκαθαριστήριο DeLuxe
Σατωβριάνδου 14, Λαμία
Τηλ. 2231400375

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση