Εξόπλισε την επαγγελματική σου κουζίνα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 17:50 Εξόπλισε την επαγγελματική σου κουζίνα!

Ο STRIMMENOS είναι μία εταιρεία η οποία αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη όσον αφορά τον εξοπλισμό στο δικό σας χώρο μαζικής εστίασης.

Έπειτα, κατόπιν συνεννόησης κατασκευάζονται ή διατίθενται ειδικές
ανοξείδωτες κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη χωρίς να γίνεται έκπτωση στην ποιότητα.

Για κάθε είδος επιχείρησης εστίασης, από αναψυκτήριο μέχρι και ξενοδοχείο, η κουζίνα και τα μηχανήματά που θα επιλέξετε παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της εξυπηρέτησης που παρέχετε στους πελάτες. Στον STRIMMENO όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε στην ποιότητα που το θέλετε και στην σωστή τιμή.

Ο εξοπλισμός εστίασης που διαθέτει καλύπτει πλήρως τις ανάγκες κάθε πελάτη. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα συσκευών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματικού χώρου. Υπάρχουν συσκευές για ψήσιμο, για τηγάνισμα και για μαγείρεμα.

Πιο συγκεκριμένα βαφλιέρες, κοτοπουλιέρες, τοστιέρες και ψησταριές για κοντοσούβλια. Μία μεγάλη γκάμα από φούρνους VENIX άριστης ποιότητας όπως φούρνοι αερίου, ηλεκτρικοί φούρνοι και φούρνοι τύπου τούνελ. Καθώς και φριτέζες και προϊόντα καθαρισμού όλων αυτών των συσκευών.

Η χρήση ψυγείων και βιτρινών δεν γίνεται μόνο με σκοπό την διατήρηση και την προστασία των τροφών. Χρησιμοποιείται και σαν ένας όμορφος τρόπος προβολής των προϊόντων με άμεση πρόσβαση από τον πελάτη. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ψυγείων INOMAK. Πιο συγκεκριμένα επαγγελματικά ψυγεία όπως ψυγεία πάγκοι, ψυγεία θάλαμοι, ψυγεία βιτρίνες, ψυγεία αναψυκτικών, αλλαντικών, παγωτών, ψαριών, κρεάτων ακόμα και ψύκτες νερού. Επιπλέον, στον STRIMMENO θα βρείτε και επαγγελματικά ψυγεία μεταχειρισμένα και ελεγμένα από ειδικό.

Η ποικιλία των προϊόντων που είναι διαθέσιμη στον STRIMMENO ανά κατηγορία είναι μεγάλη οπότε υπάρχουν αρκετές επιλογές και διαφορετικές συσκευές για να βρείτε αυτό που θέλετε. Αυτό που κάνει τις συσκευές που διαθέτει καλές είναι ότι είναι εύκολες στην χρήση, πληρούν τους υγειονομικούς κανονισμούς, καθαρίζονται εύκολα και κάνουν την δουλειά σας πιο γρήγορα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση