Τι έγινε στο σεμινάριο Barber στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ την Κυριακή (Φώτο - Βιντεο) ;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 07:38 Τι έγινε στο σεμινάριο Barber στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ την Κυριακή (Φώτο - Βιντεο) ;

Την Κυριακή που μας πέρασε το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος κάλεσε σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο Barber, επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους του είδους.

Ο Γιαρένης Μιχάλης και ο Γιόχαν Μπιπέρογλου, παρουσιάσαν τεχνικές old school και modern barbering, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν tips και συμβουλές με τους συμμετέχοντες.

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ υποσχέθηκε πως αυτό το σεμινάριο ήταν φυσικά μόνο η αρχή.

Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις έρχονται κοντά όλοι όσοι διψούν για μάθηση, δημιουργώντας μια κοινότητα, που ανταλλάσσει απόψεις, ιδέες και οράματα, ενισχύει τους δεσμούς φιλίας και συνεργασία, βελτιώνοντας το επαγγελματικό μέλλον όλων.

Τα χαμόγελα και το χειροκρότημα ήταν η επιβράβευση αυτής της προσπάθειας, που πραγματικά αποτελεί πρωτοπορία για την πόλη της Λαμίας.

Πληροφορίες - Εγγραφές
Διεύθυνση: Αθηνών 18 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231027500
Email: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: thessalikoiek.gr
Facebook: Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος
 
Δείτε βίντεο από το σεμινάριο:
 
Δείτε φωτογραφικό υλικό από το Barber Seminar:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση