Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Απόκτησε γρήγορα και εύκολα πιστοποίηση Η/Υ μόνο στο «ΚΕΚ Αθηνά» - Μάθε πώς!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 09:02 Λαμία: Απόκτησε γρήγορα και εύκολα πιστοποίηση Η/Υ μόνο στο «ΚΕΚ Αθηνά» - Μάθε πώς!

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις άμεσα πιστοποίηση βασικών δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ, αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ, μόνο στο «ΚΕΚ Αθηνά», Όθωνος 17 στη Λαμία.

Το «ΚΕΚ Αθηνά» σε συνεργασία με τη UCERT πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και την προσωπική του χρήση.

Η εξέταση πιστοποίησης καλύπτει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

  • Χειρισμός Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
  • Επεξεργασία Κειμένου
  • Υπολογιστικά Φύλλα
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου
  • Βάσεις Δεδομένων
  • Παρουσιάσεις

Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου, σε στελέχη εταιριών και επιχειρήσεων που οι διοικήσεις τους έθεσαν αντίστοιχα πρότυπα γνώσεων, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, αλλά και των πιο δημοφιλών εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου.

Παροχές:

  • Δωρεάν Μαθήματα σε όλες τις Ενότητες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκατάρτισης

Το Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη, αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο, και διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2231 400127 & 2231067312

ΚΕΚ Αθηνά - Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης
Όθωνος 17, Λαμία
Τηλέφωνα: 2231400127 & 231067312

Facebook: Κεκ Αθηνά
Site: www.kek-athina.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.